Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το ΣΔΟΕ "ξεψαχνίζει" τον Γιάννο Παπαντωνίου

Το ΣΔΟΕ "ξεψαχνίζει" τον Γιάνν...

Το πόρισμα φτάνει προσεχώς στις εισαγγελικές αρχές

Πόρισμα από το ΣΔΟΕ, που αφορά τον έλεγχο περιουσιακής κατάστασης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, διαβιβάζεται σύμφωνα με πληροφορίες τις προσεχείς ημέρες στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ ερεύνησε το σύνολο της περιούσιας του πρώην υπουργού σε ακίνητα και λογαριασμούς, μετά απο εισαγγελική παραγγελιά της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, η οποία διενεργεί έρευνα για σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων. 

Παράλληλα, οι αρμόδιες ανακριτικές αρχές ανοίγουν το φάκελο της υπόθεσης των υποβρύχιων και καλούν για την προσεχή Τρίτη σε απολογία τους Αλέξανδρο Αβατάγγελο και Μιχαήλ Ματαντό, που θεωρούνται πρόσωπα κομβικής σημασίας για τη διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ απο μίζες. 

Για την υπόθεση των υποβρύχιων και συγκεκριμένα για 2 συμβάσεις, που υπογράφηκαν επί εποχής Τσοχατζοπουλου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κατά 29 μη πολιτικών προσώπων, τα οποία αναμένεται να κληθούν σε απολογία το προσεχές διάστημα. 

Σήμερα εξάλλου προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών επί υπουργίας Τσοχατζόπουλος, Ιωάννης Σμπώκοςο οποίος αντιμετωπίζει κατηγόριες για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις