Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αήττητος μόνο ο Ολυμπιακός

Αήττητος μόνο ο Ολυμπιακός

Νίκησε και τον ΠΑΟΚ, με 78-70

Ο Ολυμπιακός είναι από σήμερα η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α1 Ανδρών, αφού επιβάλλοντας το... νόμο του ΣΕΦ νίκησε και τον ΠΑΟΚ, με 78-70, στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδό του, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη 12η συνεχή επιτυχία τους και παραμένουν χωρίς ήττα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με κορυφαίο τον Γιώργο Πρίντεζη που έκανε «νταμπλ νταμπλ» σε πόντους και ριμπάουντ (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

Τον διεθνή φόργουορντ ακολούθησε σε απόδοση ο Μπράιαντ Ντάνστον (13 πόντοι, 4 μπλοκ, 4 κλεψίματα), ενώ από τον «Δικέφαλο» υπέρτερος ήταν ο Ντι Τζέι Κούπερ, που σημείωσε 18 πόντους.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στο 13΄ ολοκλήρωσε επιμέρους σκορ 2-9 και προηγήθηκε με 29-18, όμως η κυριαρχία του Ολυμπιακού στα ριμπάουντ (24 έναντι 14) και ο οίστρος του Πρίντεζη (σημείωσε 12 πόντους στη β΄ περίοδο) επέτρεψε στους γηπεδούχους να προσπεράσουν με τρίποντο του Λο στην εκπνοή του ημιχρόνου (37-36).

Ο πρωταθλητής Ευρώπης συγκεντρώθηκε πάντως στο τελευταίο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 11-3 προηγήθηκε στο 36΄ με 67-58 τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα, έχοντας κορυφαίο σε αυτό το διάστημα τον Ντάνστον, ο οποίος σκόραρε 9 πόντους και μάζεψε πολλά ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports