Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Η φιλοσοφία του Λυκούδη

Παναχαϊκή: Η φιλοσοφία του Λυκούδη

Το βάρος στη ψυχολογία

Να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να αλλάξει το αρνητικό κλίμα των ημερών προσπαθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, που μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Νίκη Αιγινίου, έχει ρίξει το βάρος της προσοχής στο επόμενο ματς με την Κηφισιά, που παρά την δυσκολία του, είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τους πατρινούς.

Ο Θεσσαλονικός τεχνικός, δεν θεωρεί ότι το πρόβλημα της ομάδας είναι αγωνιστικό και έχει επικεντρωθεί στο να εμφυσήσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες και να αλλάξει το κλίμα ακόμη και μεταξύ τους, που όπως όλοι καταλαβαίνουν δεν είναι ιδανικό.

Απόντας από τις προπονήσεις Δευτέρας-Τρίτης, ο Γιάννης Λιβαθηνός, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έμεινε μακρυά από την ομάδα. Στην πρωϊνή προπόνηση της Τρίτης δεν παραβρέθηκε ούτε ο Νίκος Μαυραγάνης λόγω των υποχρεώσεων του στο Πανεπιστήμιο.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, παλαίμαχος παίκτης της ΕΑΠ, της Παναχαίκής, της Νίκαιας και πολλών ομάδων ακόμη θα είναι λογικά ο βοηθός του Λυκούδη. Ο Πατρινός προπονητής, είχε ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με ομάδες υποδομών.

Πέρασε από την ΕΑΠ και τον Απόλλωνα, πριν κατηφορήσει προς την Αγυιά. Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Ανδρέα Φαλιέρου, που είχε άλλωστε δηλώσει πως θα αποχωρήσει μετά το ματς με το Αιγίνιο, στο οποίο συμμετείχε για να μην τιμωρηθεί η Παναχαϊκή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports