Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά

Ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Την Πέμπτη προβλέπονται καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που αρχικά θα εκδηλωθούν στα δυτικά, από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο και σταδιακά θα επεκταθούν στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη.

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, οι οποίες πιθανώς κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κατά τόπους έντονα αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν καταιγίδες στην Ανατολική Πελοπόννησο και σταδιακά στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ από το βράδυ αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Καιρός