Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτό το Σάββατο, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ανδρέα ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στο Ακρωτήρι στο Ρίο της Πάτρας

Αυτό το Σάββατο, ανήμερα της εορτής του ...

Μέσα στον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει εμφανίσεις στην Αθήνα με την Άννα Βίσση

Ο αγαπητός λαικός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος αγαπά πολύ την Πάτρα και λίγους μήνες μετά την τελευταία του μουσική εμφάνιση εδώ, την περασμένη άνοιξη, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ανδρέα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, αναμένεται να χαρίσει μία μοναδική ξεχωριστή μουσική βραδιά στο εδώ κοινό, καθώς θα εμφανιστεί μαζί με τους μουσικούς του, στο Ρίο της Πάτρας, στο μπαρ ρέστωραντ Aκρωτήρι.

Ο Αντώνης Ρέμος που τον Σεπτέμβριο του 2012 είχε χαρίσει στους Πατρινούς μία θαυμάσια συναυλία στο γήπεδο της Παναχαικής, πρόκειται να συνεργαστεί τον φετινό χειμώνα στην Αθήνα, όπως ήδη έχει γραφτεί, με την Άννα Βίσση στο Pantheon Theatre (Αθηνών Αρένα).

Η σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών με την σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Κακλέα και την μουσική και ενοχρηστρωτική σφραγίδα του Νίκου Καρβέλα προμηνύεται πολύ επιτυχημένη.

Στην Πάτρα ο 43χρονος Αντώνης Ρέμος αναμένεται να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες όπως το «Τι ήμουνα για σένα» που είχε συμπεριληφθεί στο 1ο του άλμπουμ το 1996 αλλά και το «Μείνε», το "Φεγγάρια χάρτινα", το "Είναι στιγμές", το "Έλα να με τελειώσεις", το «Κλειστά τα στόματα», τα «Σάββατα» και το πιο καινούριο κομμάτι που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα και τα κέντρα διασκέδασης αυτό το διάστημα, η υπέροχη λαική μπαλάντα «Μην ξαναρθείς».

Ο Αντώνης Ρέμος που βρίσκεται στον μουσικό χώρο πάνω από 18 χρόνια, σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα, δείχνει να ανανεώνεται, να προτείνει νέα πράγματα, να εξελίσσεται και να ωριμάζει.

Στη νέα του δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» που κυκλοφόρησε στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει έντεκα μοναδικά κομμάτια όπου την μουσική υπογράφουν οι Βασίλης Γαβριηλίδης, Δημήτρης Κοντόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης, Μάνος Πυροβολάκης, Στέφανος Κορκολής και Γιάννης Στίγκας. Τους στίχους έχουν γράψει οι: Νίκος Μωραϊτης, Ρεβέκα Ρούσση, Όλγα Βλαχοπούλου και η Νίκη Παπαθεοχάρη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View