Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονίας της Ναταλίας Βουτσινά - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολο...

Για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε, όπως αναμενόταν, ο 33χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά. Ο ίδιος δεν είπε λέξη βγαίνοντας απο το γραφείο του Εισαγγελέα.

12.38 Στον ανακριτή οδηγήθηκε για να απολογηθεί ο 33χρονος άνδρας από την Αλβανία Arti Janka, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Για λογαριασμό του 33χρονου ορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τον Εισαγγελέα, καθώς κανένα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών δεν δέχθηκε να τον υπερασπιστεί.

Στις 2 το μεσημέρι στο μεταξύ η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τη 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του  αλλοδαπού το πρωί της Παρασκευής.

Η κηδεία της γυναίκας και μητέρας ενός κοριτσιού, θα γίνει από τον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α' Νεκροταφείο Πάτρας.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν καταθέσεις υπέρ του ιδρύματος Κιβωτός της Αγάπης και του Ιατρικού Συλλόγου για το Κοινωνικό Ταμείο Αλληλεγγύης.

Οικογένειες Α. Βρή και Γ. Βουτσινά: Τη ζωή της γλυκιάς και ευγενικής Ναταλίας δεν μπορεί να τη σπιλώσει κανείς

Από τον δικηγόρο Γεώργιο Νιάρο, πληρεξούσιο των οικογενειών Α. Βρή και Γ. Βουτσινά, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση σε σχέση με την δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά:

«Οι οικογένειες Ανδρέα Κ. Βρή και Γεράσιμου Βουτσινά ανακοινώνουν ότι προέβησαν σε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής ενώπιον του αρμοδίου Ανακριτού, που διεξάγει την ανάκριση για τον φόνο της αγαπημένης τους Ναταλίας.

Σε ένα προμελετημένο, ομολογημένο και τόσο αποτρόπαιο έγκλημα, η δικονομική αυτή παρέμβαση, αποσκοπεί στην προάσπιση και την αποκατάσταση της τιμής και της μνήμης της αγαπημένης Ναταλίας, που δυστυχώς η αδηφάγα και κανιβαλιστική «δημοσιογραφία», δεν σεβάστηκε, σπεύδοντας να υιοθετήσει και να αναπαραγάγει αβασάνιστα, φήμες, παρεξηγήσεις και δόλιους τυχόν ισχυρισμούς του τέρατος που της πήρε την ζωή και που ανακυκλώθηκαν από την πρώτη στιγμή με απαράδεκτη ευκολία.

Για την γλυκιά και ευγενική Ναταλία που φεύγει σήμερα, όλη η Πάτρα ξέρει ότι η αλήθεια της ζωής της δεν σπιλώνεται και δεν σκιάζεται.

Οι οικογένειες επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο μέσο κατά όσων δεν σεβάστηκαν την διαδρομή της στην ζωή και την μνήμη της και τους εύχονται να μην τους συμβεί ποτέ, αυτό που βιώνουν τούτες τις στιγμές.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις