Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025 Ειρήνη Μουρτζούκου
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έφτασε στις 22 σερί νίκες και συνεχίζει ο Ολυμπιακός

Έφτασε στις 22 σερί νίκες και συνεχίζει ...

Νίκησε 84-45 τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ

Σκορ και θέαμα πρόσφερε για ακόμη ένα βράδυ στην Α1 ο Ολυμπιακός, που νίκησε 84-45 τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και αύξησε το αήττητο φετινό σερί του, σε Ελλάδα και εξωτερικό, στις 22 νίκες.

Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και τις αμυντικές αρετές τους, καθώς δέχθηκαν μόλις επτά πόντους στην πρώτη περίοδο και οκτώ στη δεύτερη, διάστημα στο οποίο θα μπορούσαν να έχουν εκτοξεύσει τη διαφορά ακόμη και πιο μακριά από τους 30 πόντους αν δεν «φρέναραν».

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε τον Βασίλη Σπανούλη μόλις για επτά λεπτά, διένειμε το χρόνο συμμετοχής και είδε τον Πρίντεζη να κυριαρχεί απόλυτα μέσα στη ρακέτα, τον Σίμονς να... μοιράζει τάπες (5) και τον Περπέρογλου να εξακολουθεί να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα.

Από τους φιλοξενούμενους, που ολοκλήρωσαν το ματς με 1/19 τρίποντα, διασώθηκε ο Εβανς με 12 ριμπάουντ, τα πέντε επιθετικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports