Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τις κάμερες ασφαλείας "χτενίζουν" οι αστυνομικοί για να συλλέξουν στοιχεία για το "δίδυμο" των ληστών της "Βέσο Μάρε"

Πάτρα: Τις κάμερες ασφαλείας "χτενί...

Συναγερμός στην Άμεση Δράση της Πάτρας

23.15: Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της 'Αμεσης Δράσης Πατρών, τις μαρτυρίες πολιτών, που κάνουν λόγο για παρουσία ενόπλων κουκουλοφόρων έξω από πολυχώρο στην λεωφόρο Ακτή Δυμαίων, όπου στεγάζεται πολυκατάστημα παιχνιδιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ πολίτες τηλεφώνησαν στο κέντρο της 'Αμεσης Δράσης και κατήγγειλαν ότι έξω από τον πολυχώρο VESO MARE (Βέσο Μάρε) υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και κρατούν πολεμικά όπλα, τύπου «Καλάσνικοφ». Μάλιστα, όπως πρόσθεταν, στον πολυχώρο είχε προκληθεί αναστάτωση, αφού εκείνη την ώρα βρίσκονταν αρκετοί πολίτες με τις οικογένειές τους.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της 'Αμεσης Δράσης, αλλά όταν έφθασαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάποιους από τους κουκουλοφόρους.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι λίγη ώρα πριν βρισκόταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή από το πολυκατάστημα παιχνιδιών. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στον πολυχώρο πήραν καταθέσεις από πολίτες, αλλά και εργαζόμενους στο πολυκατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση και κυρίως για τον αν επρόκειτο για απόπειρα ληστείας. Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, αστυνομικοί συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να εντοπίσουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, πραγματοποιούνται έρευνες τόσο στην Πάτρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έχουν ειδοποιηθεί και γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις.

20.00 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους που άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι με αποτέλεσμα αυτοί να επιβιβαστούν  σε αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφήσει σε μικρή απόσταση από τη Veso mare και να εξαφανιστούν.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στόχος ήταν το πολυκατάστημα Jumbo το οποίο αυτές τις ημέρες έχει μεγάλη κίνηση και πολλές εισπράξεις.

 

19. 46 Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στον προαύλιο χώρο της Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων στην  Πάτρα με πρωταγωνιστές  δύο άνδρες που φορούσαν  κουκούλες  full face , κρατούσαν καλάζνικοφ και περιφέρονταν με αποτέλεσμα να σπείρουν τον τρόμο και τον πανικό στους πολίτες.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες σκόπευαν να επιτεθούν σε αποστολή  μεταφοράς χρημάτων, πιθανότατα του καταστήματος Jumbo. Φαίνεται όμως κάτι πήγε στραβά και τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που  έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή.

Περιπολικά και μηχανές χτενίζουν όλη την περιοχή για να τους εντοπίσουν, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις