Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς στο κατάμεστο σούπερ μάρκετ "Ανδρικόπουλος" στον Άγιο Βασίλη- Χωρίς...λεία αποχώρησε ο δράστης

Πάτρα: Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμού...

Τρόμος για τους πελάτες

20.50 Όπως έγραψε το thebest.gr ο δράστης δεν κατέφερε τελικά να πάρει χρήματα από το σούπερ μάρκετ. Ο λόγος ήταν ότι μπλόκαραν οι ταμειακές μηχανές. Η απόπειρά του πάντως ήταν  επεισοδιακή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την εισβολή του στο σούπερ μάρκετ σκόνταψε πάνω σε μια καθαρίστρια που φέρεται να του είπε:  «Τι θες εδώ ρε, σήκω φύγε».

Η απάντησή του ήταν ένας πυροβολισμός στον αέρα.

20.20 Ο νεαρός φέρεται να εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ  κρατώντας όπλο,  να πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια να διέφυγε πεζός.

Tην ώρα που ...μπούκαρε στο σούπερ μάρκετ, υπάηρχαν μέσα αρκετοί πελάτες καθώς ήταν ώρα αιχμής. Επικράτησε πανδαιμόνιο και οι πελάτες  έντρομοι κρύφτηκαν για να προστατευτούν.

20.07 Αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Βασιλείου για να εντοπίσουν τον δράστη της απόπειρας ληστείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o   δράστης φορούσε σκούφο πράσινο  και δεν κατάφερε να πάρει χρήματα.

20.00 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα και είχε όπλο. Αρχικά φέρεται να κινήθηκε προς ένα πρατήριο υγρών καυσίμων που υπάρχει στην περιοχή. Δεν φαινεται να υπάρχουν τραυματισμοί.

19.47 Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο σούπερ μάρκετ "Ανδρικόπουλος" στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν  ότι οι δράστες είναι εγκλωβισμένοι εντός του καταστήματος και μάλιστα ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις