Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απίστευτα λάθη με τα πεντάμηνα μέσω ΟΑΕΔ – Πώς έμεινε μισή η χαρά ανέργων που αρχικά θεωρήθηκαν... επιτυχόντες!

Πάτρα: Απίστευτα λάθη με τα πεντάμηνα μέ...

Τους ανακοινώθηκε ότι πέτυχαν αλλά μετά τους ζήτησαν… συγνώμη

Μίση έμεινε η χαρά σε ορισμένους ανέργους από την Πάτρα που είχαν κάνει τα χαρτιά τους για τα πεντάμηνα κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ. Και τούτο γιατί παρά το γεγονός ότι αρχικά τους ανακοινώθηκε ότι βρίσκονται στη λίστα των επιτυχόντων και θα πρέπει να ετοιμάζονται για να πιάσουν δουλειά, στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κάνει λάθος.

Το ρεπορτάζ του thebest.gr κατέδειξε ότι η διασταύρωση των προσόντων που είχαν δηλώσει οι ενδιαφερόμενοι με όσα απαιτούνταν για τη θέση δεν ήταν σωστή με αποτέλεσμα να τοποθετούνται σε θέσεις που δεν μπορούν να καταλάβουν.

Με άλλα λόγια απαιτείτο συγκεκριμένο πτυχίο που βέβαια ο άνεργος εξ’ αρχής είχε δηλώσει ότι δε διαθέτει. Μάλιστα σε μια περίπτωση σε άνεργη συμπολίτισσα ανακοινώθηκε ότι πέτυχε σε υπηρεσία της Αθήνας και στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι επρόκειτο περί λάθους.

Ωστόσο η κοπέλα θα ταλαιπωρηθεί και θα βάλει τα έξοδα του ταξιδιού για την Αθήνα από την τσέπη της καθώς από τον ΟΑΕΔ της εξήγησαν ότι αυτή, θα πρέπει να πάει κανονικά στην υπηρεσία, να προσκομίσει τα χαρτιά της και στην συνέχεια ν’ αποδειχθεί ότι το λάθος δεν έγινε από δική της υπαιτιότητα.

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δηλαδή δεν πάει στην Αθήνα, θα χάσει την κάρτα της ανεργίας της αφού θα φανεί ότι εκείνη δεν αποδέχεται τη θέση που της προσφέρθηκε μέσω του προγράμματος… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις