Την Κυριακή στο κλειστό της ΕΑΠ
Την ερχόμενη Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Ε.Α.Π., ο Προμηθέας, διοργανώνει αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ αντιπροσωπευτικής ομάδας του Συλλόγου και της ομάδας του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών, η οποία για το συγκεκριμένο αγώνα θα ενισχυθεί από γνωστούς βετεράνους μπασκετμπολίστες.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο "ΚΙΒΩΤΟΣ της ΑΓΑΠΗΣ", που εδρεύει στην Πάτρα και φιλοξενεί παιδιά με νοητική και σωματική αναπηρία.
Καλούμε όλο τον αθλητικό κόσμο της Πάτρας να παρακολουθήσει και να αγκαλιάσει την εκδήλωση, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της βοήθειας και της αλληλεγγύης στην Κιβωτό της Αγάπης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr