Ο Νίκος Βετούλας εξήγησε τους λόγους της νίκης του Απόλλωνα επί της Νέας Κηφισιάς
Δε θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος ο Νίκος Βετούλας από το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του στο ματς με την ΑΕΝΚ για την 24η αγωνιστική της Α1.
Ο προπονητής των Πατρινών ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο κόουτς και η ομάδα της Νέας Κηφισιάς αξίζουν συγχαρητήρια, όχι μόνο για την βαθμολογική θέση που έχει, αλλά κυρίως λόγω της αγωνιστικής παρουσίας, με έμπειρους παίκτες να παίζουν συγκεκριμένο μπάσκετ με αρχές.
Δεδομένου ότι ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος, έδειξε συνέπεια όλη τη χρονιά παρόλο που ξεκίνησε άσχημα. Όσον αφορά στο τεχνικό κομμάτι θεωρώ ότι ο κόουτς τα είπε όλα.
Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο γιατί είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε στην Πάτρα.
Τα παιδιά ήθελαν να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Ήταν παράδοξο για εμάς να κερδίζουμε εκτός με έξι λάθη, και να ερχόμαστε εδώ π.χ. στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και να κάνουμε εικοσιπέντε.
Τα νούμερα σ’ αυτό το παιχνίδι λένε την αλήθεια. Τα επιθετικά ριμπάουντ, τα λάθη που αναγκάσαμε τον αντίπαλο, από τα οποία τα δέκα μετατράπηκαν σε κλεψίματα, θεωρώ ότι ήταν το κλειδί του παιχνιδιού.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς. Ελπίζω και στα επόμενα δύο παιχνίδια να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί».
Ο Γιάννης Μολφέτας εκπροσώπησε τους παίκτες του Απόλλωνα στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα για την ομάδα μας ύστερα από πολύ καιρό στην έδρα μας, που μας έφερε πιο κοντά στα play offs.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, με μεγαλύτερη διάρκεια και ήλθε το θετικό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας για ένα ακόμα παιχνίδι.
Καλή συνέχεια στη Νέα Κηφισιά».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr