Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Χοροί, μουσικές και γεύσεις από την Ρουμανία στο «Βέσο Μάρε»

Πάτρα: Χοροί, μουσικές και γεύσεις από τ...

Στην έκθεση Activetrip

Με μουσικές, χορούς και γεύσεις από την Ρουμανία πλημμύρισε το «Βέσο Μέσο», στο πλαίσιο της έκθεσης Activetrip 2014. Συγκροτήματα με παραδοσιακές φορεσιές, τραγούδια και εδέσματα από την Ρουμανία ήταν η συνεισφορά της Ρουμανικής Κοινότητας της Πάτρας στην δράση «Ταξιδεύοντας μέσα από τις γεύσεις και τους χορούς», που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Υποστήριξης του Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας των Φύλων και Ένταξης Μεταναστών, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών (Σ.Ε.Μ.).

«Η Ρουμανική Κοινότητα της Πάτρας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης του Δημότη και συμμετείχε ενεργά σε μια δράση που ανέδειξε και πρόβαλε τις παραδόσεις των μεταναστών που ζουν στην πόλη. Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση και ένα πραγματικό ταξίδι ήχων, χορών και γεύσεων», τόνισε η Πρόξενος της Ρουμανίας στην Πάτρα Μαριάννα – Βαλέρια Κρατσιούν, ευχαριστώντας παράλληλα όσους συνέβαλαν στην καλή οργάνωση της εκδήλωσης.

Να σημειωθεί ότι στην Πάτρα λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2013 Επίτιμο Προξενείο της Ρουμανίας ενώ πλούσια είναι και η πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύσσει η Ρουμάνικη Κοινότητα της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture