Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

/

Ευχαριστήρια επιστολή ασθενούς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Ευχαριστήρια επιστολή ασθενούς στο Πανεπ...

Εκφράζει την απέραντι ευγνωμοσύνη της

Προς τη Διοίκηση, τους Καρδιοθωρακοχειρούργους, τους Γενικούς Χειρούργους και τους Διατροφολόγους της Α’ χειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η απέραντη ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι για τη διοίκηση και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Π. είναι αδύνατον να αποτυπωθεί σε λίγες γραμμές. Θα ήθελα ωστόσο να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή του Νοσοκομείου κύριο Γεωργακόπουλο Σοφοκλή καθώς και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Μπονάνο Χαράλαμπο που βοήθησαν στην έγκαιρη απόκτηση απαραίτητου ιατρικού στεντ για την θεραπεία μου.

Τον Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής κύριο Καλφαρέντζο Φώτιο, υπεύθυνο για την εντερική διατροφή μου. Το team των Καρδιοθωρακοχειρούργων κ. Προκάτη Χρήστο, Κωλέτση Ευστράτιο, Χαρούλη Νικόλαο, Μαργαρίτη Μανώλη, Εφορακόπουλο Φώτιο, Κυζίλη Αλέξη, Αλεξόπουλο Παναγιώτη καθώς και το team ειδικευόμενων ιατρών Γενικής Χειρουργικής.

Τους ιατρούς και όλους όσοι με φρόντισαν στην εντατική μονάδα, ιδιαίτερα την κα Φλίγκου και με βοήθησαν τις πιο δύσκολες μέρες μετά την εισαγωγή στο Π.Γ.Ν.Π.

Την Προϊσταμένη Μπούμπαλη και τις νοσηλεύτριες του τμήματος που με τις υπηρεσίες και το χαμόγελό τους συντέλεσαν στην γρήγορη ανάρρωση μου μετά από κάθε χειρουργείο.

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους υπαλλήλους της κοινωνικής Υπηρεσίας κα Κυπριώτη και τον κ. Μέντη οι οποίοι πολλές φορές έδωσαν λύσεις σε προβλήματά μας και μας εξυπηρέτησαν όσες φορές και αν ζητήσαμε τη βοήθειά τους.

Δεν θα ήθελα να ξεχάσω επίσης τους φυσιοθεραπευτές μου που με βοήθησαν στο παθολογικό κομμάτι της θεραπείας μου, την ψυχολόγο κα Περρωτή και την ψυχίατρο μου κα Θεοδωροπούλου που χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα είχε γιατρευτεί η ψυχή μου.

Πάνω απ’ όλους όμως θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον καθηγητή Δουγένη Δημήτριο, Διευθυντή της Καρδιοθωρακοχειρουγικής Κλινικής και την Επιμελήτρια Γενικής Χειρουργικής Αργέντου Μαρία- Ιωάννα για το ενδιαφέρον τους και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους, όχι μόνο να με κρατήσουν στη ζωή και να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της ανάρρωσής μου, αλλά και να μου αποδείξουν με αυτή τη γλυκιά επιμονή τους ότι όλα είναι δυνατά.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Η ασθενής σας Δ.Μ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Info