Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Την Τετάρτη του Πάσχα η συναυλία του σχήματος Allegria στην Πάτρα με νεαρούς μουσικούς από Ελβετία και Γερμανία

Την Τετάρτη του Πάσχα η συναυλία του σχή...

Στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στις 20.30

Μία συναυλία με το ορχηστρικό σχήμα Allegria που αποτελείται από νεαρά ταλέντα από την Ελβετία και την Γερμανία, θα δοθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πάτρα, στις 20.30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την μουσική βραδιά συνδιοργανώνουν το Γερμανικό Ινστιτούτο Γκαίτε της Πάτρας μαζί με το Επίτιμο Προξενείο της Ελβετίας στην Πάτρα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, λόγω περιορισμένων θέσεων και της ιδιαιτερότητας του κτιρίου, θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην είσοδο καλεσμένων μόνο με αριθμημένες προσκλήσεις.

Προσκλήσεις θα διατίθενται στα γραφεία του Κέντρου GOETHE-ZENTRUM PATRAS, στο Ελβετικό Προξενείο Πάτρας καθώς και στα ταμεία του Θεάτρου Απόλλων.

Νεαρά ταλέντα λοιπόν από την Ελβετία και τη Γερμανία έχουν ετοιμάσει από κοινού ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα έργα της κλασικής μουσικής δωματίου και τη συναρπαστική πρώτη συνεργασία τους με τον Έλληνα συνθέτη Michael Ανδριτσόπουλος.

Η συναυλία αυτή είναι μία από τις τρεις τελικές συναυλίες μουσικής δωματίου (15 - 25 Απριλίου 2014) και στη Πάτρα θα λάβει χώρα στις 23 Απριλίου.

Οι 22 συμμετέχοντες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, βρίσκονται ήδη σε πολύ υψηλό επίπεδο από άποψης τεχνικής και γνώσεων και τους έχουν ήδη απονεμηθεί πολυάριθμα βραβεία και υποτροφίες.

Θα παίξουν έργα των Μότσαρτ, Borodin, Προκόφιεφ, Σούμπερτ, Μπραμς και Ανδριτσόπουλου.

Συνεργάζονται: Ματίας Bartha, Zsofia Bartha, Beatrice Harmon, Johanna Tuscher, Μαρία Tuscher, Μελίνα Zenklusen, Δάφνη Pitschmann, Άννα Amstutz, David Mares, Thierry Hörmann, Yves Hörmann, Elisa Lussmann, Erda Lussmann, Νώε Dettwiler, Tsuzumi Namikawa Johanna Kaindl, Louis Vandory, Lyonel Bornemann, Tymon Bornemann, Marita Horberg, Μάρτιν Sedlak, Stefanie Alf, Ηλίας Seiffert.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View