Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φόνος στο προαύλιο των Φυλακών - Έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για το πως βρήκε το αυτοσχέδιο μαχαίρι ο 32χρονος δράστης

Πάτρα: Φόνος στο προαύλιο των Φυλακών - ...

Συναγερμός στο Σωφρονιστικό Κατάστημα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες της δολοφονίας 24χρονου Αλβανού κρατουμένου από 32χρονο ομοεθνή του, που έγινε σήμερα το πρωί σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης πλησίασε το θύμα στον κοινόχρηστο χώρο της φυλακής και αφού διαπληκτίστηκαν, τον έπληξε τουλάχιστον έξι φορές με αυτοσχέδιο μαχαίρι, σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο 24χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος εκτίει ποινή για υπόθεση ναρκωτικών, φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, το οποίο εξέτιε ποινή για υπόθεση ληστείας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών κρατουμένων στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα που κατέληξε στο θάνατο του ενός.

Οι δύο Αλβανοί υπήκοοι για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συνεπλάκησαν σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών. Ο ένας εξ αυτών με τη χρήση αυτοσχέδιου μαχαιριού κατάφερε χτυπήματα στον συγκρατούμενό του, ο οποίος τελικά υπέκυψε στα τραύματα του.

Το θύμα, 24 ετών, εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστεία, ενώ ο θύτης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Παράλληλα με την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διενεργείται και προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις