Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Χρωστάω κάτι στον Παναγιάλειο"

"Χρωστάω κάτι στον Παναγιάλειο"

Ο Νίκος Κατσικοκέρης εξέφρασε την πίστη του ότι θα συνεχίσει στον Παναιγιάλειο και τη νέα σεζόν

Ο επιθετικός των «μελανόλευκων» έφυγε από το Αίγιο για τις διακοπές του Πάσχα και την Κυριακή έκανε την τελευταία του προπόνηση. Στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σχολίασε για τα όσα πέρασε στον Παναιγιάλειο, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα και τόνισε πως χρωστάει κάτι σε αυτήν. Ο Κατσικοκέρης σχολίασε:

«Έρχεται η στιγμή που πρέπει να φύγεις και να χαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που σου στάθηκαν αξιοπρεπέστατα σε όλο αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο... η ζωή μας... χωρίς πολλά λόγια και μόνο αγάπη, αγκαλιαστήκαμε και δώσαμε ραντεβού με ελπίδα να πάνε όλα καλά και σε λίγο χρονικό διάστημα να είμαστε ξανά όλοι μαζί για μια μάχη πιο δυνατή και πιο εγωιστική με αυτά που περάσαμε φέτος!!!

Θα αρχίσω από τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση και θα τελειώσω στον υπέροχο κόσμο... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και για όλα... Έζησα όμορφες και άσχημες στιγμές με τις όμορφες να είναι περισσότερες και τις άσχημες μια και να πονάει πιο πολύ γιατί ήταν στο τέλος. Παρόλο αυτά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο το ξέρουμε όλοι και προχωράμε με πάθος για τη συνέχεια!!!

Το Αίγιο και ο Παναιγιάλειος έγιναν σπίτι μου και γνώρισα ανθρώπους ξεχωριστούς στον κόσμο του ποδοσφαίρου... Θα υπάρχει συνέχεια και το πιστεύω γιατί πολύ απλά το θέλουμε πολλοί, χρωστάω κάτι σε αυτή την ομάδα που η τύχη δεν ήταν μαζί μου φέτος... αλλά είπαμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο...

Πολλά γράφονται και λέγονται που δεν είναι τίποτα αληθινά και τρέχουν να προλάβουν καταστάσεις... Ας μην βιάζονται λοιπόν... Ο Παναιγιάλειος έχει μεγάλη ιστορία για πολλούς... Μια πόλη μια ομάδα... Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και ευτυχία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports