Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πανηγυρικό φινάλε για τον Σπόρτιγκ

Πανηγυρικό φινάλε για τον Σπόρτιγκ

Εκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στα προκριματικά

Ο Σπόρτιγκ νίκησε 80-33 τον Παλαίμωνα Κορίνθου στο φινάλε των αγώνων του Ομίλου της προκριματικής φάσης που έγινε στην Πάτρα και έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στα προκριματικά.

Θυμίζουμε ότι την πρώτη θέση στον Ομιλο και την προκρισή του στα τελικά του Πανελλήνιου, την είχε εξασφαλίσει έπειτα από την νίκη του επί του ΑΓΣΙ.

«Συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλους στα παιδιά και στην συνέχεια στην διοίκηση που για ακόμη μια φορά έφερε το τουρνουά των προκριματικών στην Πάτρα για να βοηθήσει τους έφηβους-μαθητές της ομάδας» δήλωσε ο προπονητής του Σπόρτιγκ Γιάννης Ελευθεριάδης και συμπλήρωσε: «Πετύχαμε τον δεύτερο στόχο μας, αφού ο πρώτος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην περιφέρεια της ΕΣΚΑ-Η.

Ο επόμενος μας στόχος είναι να έχουμε καλή παρουσία στην τελική φάση του Πανελλήνιου, να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά και να παίξουν με αντιπάλους μεγάλης ποιότητας και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα παιδιά των άλλων ομάδων του Συλλόγου που και τις τρεις μέρες των αγώνων της προκριματικής φάσης ήλθαν στο γήπεδο και από την κερκίδα ενίσχυσαν την προσπάθεια μας».

Τα 10λεπτα: 25-8, 11-9, 32-9, 12-7.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Ελευθεριάδης): Τσακμάς 2, Τουλάτος 13, Βεργανελάκης 7 (1), Παπανικολόπουλος 6, Ροκανάς 15 (1), Μπαμπούνης 8 (1), Παπαγεωργίου 8 (1), Κανελλόπουλος 11 (1), Κατσαβόπουλος 2, Γιαλελής 2, Νάτσκος 6.

ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Μανωλιτσάκης): Σιερήφογλου 2, Γόγολας 4, Μίσιος, Σουκουλής 3 (1), Μπεκιάρης 4, Βενετσάνος, Παπαδόπουλος 3 (1), Λειβαδίτης 9 (2), Ντορμπάρης, Γκιώνης 5 (1), Πιπιλός, Αμπαδιωτάκης 3 (1).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports