Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάλος στη Ρωσία: Ο Ζιρινόφσκι απείλησε έγκυο δημοσιογράφο με βιασμό

Σάλος στη Ρωσία: Ο Ζιρινόφσκι απείλησε έ...

Στο νοσοκομείο με σοκ η γυναίκα

Την οργή του Ζιρινόφσκι προκάλεσε η ερώτηση της δημοσιογράφου Στέλα Ντουμποβίτσκαγια για το αν πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Ουκρανίας. Αμέως ο πολιτικός όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά εναντίον της αλλά ζήτησε από τους βοηθούς του να την πιάσουν και να την βιάσουν «βίαια» παρά το γεγονός ότι η Ντουμποβίτσκαγια είναι έξι μηνών έγκυος! Μάλιστα το όλο περιστατικό κατέγραψαν και οι τηλεοπτικές κάμερες.

Τότε παρενέβη ένας άνδρας δημοσιογράφος και ρώτησε τον Ζιρινόφκσι: Είναι έγκυος γιατί της επιτίθεστε;

Η επέμβαση αυτή προκάλεσε νέα έκρηξη του Ζιρινόφσκι που έσπρωξε τους βοηθούς του λέγοντας τους: «Πηγαίντε και φιλίστε την. Πιάστε την». Τότε ένας από τους δύο ακούμπησε τη δημοσιογράφο προκαλώντας την παρέμβαση άλλης δημοσιογράφου, της Γιούλιας Τσουτσάλοβα που είπε στον Ζιρινόφσκι: «Αυτό είναι εξευτελιστικό, τι κάνετε εκεί;» για να εισπράξει την απάντηση του εθνικιστή πολιτικού: «Τι δουλειά έχεις εσύ να επεμβαίνεις, είσαι λεσβία; Φύγε από εδώ».

Αποτέλεσμα όλης αυτής της έντασης ήταν η Ντουμποβίτσκαγια να οδηγηθεί σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Russia Today, όπου εργάζεται η δημοσιογράφος, το θέμα έχει φτάσει στη ρωσική Δούμα ενώ η επιτροπή ηθικής κάλεσε τον Ζιρινόφσκι σε απολογία και πλέον αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του απαγορευτεί το δικαίωμα να μιλάει στη Δούμα μέχρι και για τρεις μήνες.

Παράλληλα το RT φαίνεται αποφασισμένο θα κινηθεί και νομικά κατά του Ζιρινόφσκι.

Ο 67χρονος ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR) είναι διαβόητος για τις εκρήξεις θυμού και τις ιδιόρυθμες απόψεις του, οι οποίες συχνά προκαλούν προστριβές. Οι πιο πρόσφατες είναι η τοποθέτησή του υπέρ του υποχρεωτικού ελέγχου γεννήσεων στον βόρειο Καύκασο, η επιβολή περιορισμών στην σεξουαλική ζωή των μελών του κόμματός του αλλά και ο ισχυρισμός του ότι η πτώση του μετεωρίτη το 2013 ήταν στην πραγματικότητα δοκιμή ενός μυστικού ρωσικού όπλου. 

Ε.Σ. (Πηγή: RT)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις