Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Με Κατσιφάρα οι Παπαδοπούλου- Μπακρώζη, Φωτόπουλος, Λύτρας, Ζορμπάνος, Καλαβρουζιώτης, Κοκκινοβασίλης

Με Κατσιφάρα οι Παπαδοπούλου- Μπακρώζη, ...

Για τις εκλογές του Μαίου και τη Δυτική Ελλάδα

Δήλωση της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Αχαΐας Αμαλίας Παπαδοπούλου - Μπακρώζη (Φυσικοθεραπεύτρια – Πρόεδρος στο Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών):

«Φίλες και φίλοι,

Στις 18 Μαΐου καλείσθε να επιλέξετε τους ανθρώπους που θα σας εκπροσωπήσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Ελλάδας. Απευθύνομαι σε εσάς και διεκδικώ την ψήφο σας, πρώτη φορά, σε αυτές τις εκλογές, στον συνδυασμό Δικαίωμα στην Πρόοδο με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.

Ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης είναι ένα πολύ σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, ένας κρίκος προόδου των τοπικών κοινωνιών. Όμως, δεν πρέπει να αρκείται στο να διαπιστώνει τα προβλήματα και να διατυπώνει αιτήματα. Δεν πρέπει να «κραυγάζει μόνο», απευθυνόμενος στην κεντρική εξουσία και να εξαντλεί την προσπάθεια σε επικοινωνιακές φιέστες για εσωτερική κατανάλωση.

Χρειαζόμαστε μια αυτοδιοίκηση με όραμα, ιεράρχηση και στρατηγική, ώστε να γίνουν οι διεκδικήσεις βάση για στοχευμένες και σε βάθος παρεμβάσεις, που βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Χρειαζόμαστε μια Περιφέρεια στήριγμα των πολιτών.

Σε αυτό τον αγώνα στοιχίζομαι κι εγώ.

Για να γίνει η Περιφέρεια πυλώνας ανάπτυξης για τη Δυτική Ελλάδα.

Η πρακτική της παράταξης Δικαίωμα στην Πρόοδο, μέσα σε μια δύσκολη για τη χώρα περίοδο, έχει αποδείξει ότι μπορεί με διαρκή προσπάθεια, δουλειά και συνέπεια να οικοδομήσει αυτόν τον πυλώνα».

Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αχαΐας Τρύφωνα Φωτόπουλου (Κατασκευαστής ιδιωτικών οικοδομικών έργων –Πρόεδρος της «Ολυμπιακή Αναπτυξιακή Α.Ε.» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, π. Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας):

Φίλες και φίλοι μου,

σας ανακοινώνω και επισήμως ότι σε αυτή την εκλογική διαδικασία αποφάσισα να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο με θέση ευθύνης για τον συμπολίτη, πίστη και ήθος, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Εδώ και 3,5 χρόνια η Δυτική Ελλάδα απέκτησε εμπειρία, τεχνογνωσία, σιγά – σιγά έβαλε τους θεμέλιους λίθους για περαιτέρω ανάπτυξη κόντρα στην οικονομική κρίση, τις συνέπειές της και τα πολλά «χρέη» και τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε αυτό το σημαντικό έργο.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια, η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους που μέσα από τη διαχρονική του αξία, σεβάστηκε την πολιτική, δεν τον έφθειρε και ούτε θα τον φθείρει ο χρόνος.

Για αυτό το λόγο βρίσκομαι στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας και σας ζητώ να συμπορευτούμε μαζί με τον συνδυασμό μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» και επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.

 

Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιάννη Λύτρα (Πολιτικός Μηχανικός τ.ε. – π. Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας):

«Φίλες και φίλοι.

Στις 18 Μαΐου έχουμε την ευκαιρία να ξαναδώσουμε προοπτική για μια ανεπτυγμένη Αιτωλοακαρνανία, για μια καλύτερη Περιφέρεια.

Στην πρόκληση για ανέλιξη του νομού μας, δηλώνω παρών, με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα. Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό ««Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Γνωρίζοντας πολύ καλά το νομό και τα προβλήματά του μέσω της διαρκούς και επί πολλά χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά, έκρινα ότι δεν έπρεπε να αρνηθώ το ΚΑΛΕΣΜΑ για συστράτευση στον αγώνα για αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας σε κάθε επίπεδο.

Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου, αρωγοί και συμπαραστάτες.

Για να γίνει το όραμα…

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!».

 

Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αχαΐας Νίκου Ζορμπάνου (Προϊστάμενος Οικονομικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ Αιγίου – πρ. Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αιγίου):

«Θεωρώντας τη σημερινή οικονομική συγκυρία της χώρας που ο πολίτης χρειάζεται να έχει δίπλα του τους αιρετούς εκπροσώπους του, η στήριξη για την επανεκλογή του σημερινού μας Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, είναι μονόδρομος για εμένα, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει δείξει τον χαρακτήρα, την εργατικότητα και το ήθος του.

Σκοπός όλων μας πρέπει να είναι η συνέχιση αυτού του σημαντικού έργου που έχει ξεκινήσει εδώ και τρεισήμισι χρόνια με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής μας και την εξάλειψη της φτώχειας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

Επιδίωξη μου είναι να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδίως στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Ζητώ να συμπορευθείτε μαζί μου, μαζί με τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Κατσιφάρα και τον συνδυασμό μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» για ένα καλύτερο αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας».

 

Εκλογές 2014