Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mουσικό live της Αιγιώτικης μπάντας Les SkartOi αυτό το Σάββατο στην Πάτρα

Mουσικό live της Αιγιώτικης μπάντας Les ...

Την Κυριακή στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί παράσταση stand up comedy

Οι Les SkartOi! μια μουσική μπάντα, που δημιουργήθηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια στο γειτονικό Αίγιο και συνήθως παίζει ρυθμούς και μουσικές της Τζαμάικα, θα εμφανιστεί live αυτό το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 μετά τις 21.30, σε γνωστό πολιτιστικό χώρο του κέντρου της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα οι Les SkartOi θα πραγματοποιήσουν ένα μουσικό live στον Μικρό Πρίγκιπα, στην Ρ. Φεραίου και Κανάρη, υποσχόμενοι μία βραδιά σε ρυθμούς ska, reggae, και rock.

Το όνομα τους προήρθε από ένα παρείστικο αστείο και η σημασία του στα ελληνικά είναι προφανώς...«σκάρτοι».

Με αγγλόφωνο κοινωνικών ανησυχιών στίχο και ύφος και Τζαμαικανό ηχόχρωμα, Οι Les Skartoi προβάλουν τις συνθέσεις τους χωρίς εκπτώσεις σε ποιότητα, βάζοντας τη δική τους πινελιά στον κλασικό πλέον και δημοφιλή ήχο της Jamaica. Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2009 και είχε τίτλο «Ska Radio».

Έχουν συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους μουσικούς και κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου μουσικού στερεώματος όπως, Bad Manners, Aggrolites, Mr. Symarip, Toasters, Firewater, τον Tonino Carotone αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως τους Deus ex Machina, Locomondo, τον Κωστή Μαραβέγια, κ.α.

*Στο live του Σαββάτου θα παίξει ως support band και οι Bandamadara.

Στο μεταξύ την Κυριακή του Θωμά, 27 Απριλίου 2014 στις 21.00 στον 'Μικρό Πρίγκιπα" θα παρουσιαστεί μία stand up comedy με τίτλο On the road. Συμμετέχουν οι Βασίλης Κατέρης, Ήρα Κατσούδα, Ανδρέας Πασπάτης και ο Θανάσης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View