Μητέρα και κόρες φόρεσαν τα μπικίνι τους
Τριήμερη απόδραση στη Σκιάθο πραγματοποίησε η Εύη Αδάμ με τις κόρες της, τη 14χρονη Νεφέλη και τη 12χρονη Δανάη. Μητέρα και κόρες φόρεσαν τα μπικίνι τους και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.
«Λατρεύουν τη Σκιάθο. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σαν »οικογενειακή παράδοση» το ταξίδι τους στο νησί», λέει φίλος τους στο περιοδικό ΟΚ! που φιλοξενεί τις φωτογραφίες.
Για την καλή σχέση και την επικοινωνία που έχει με τις έφηβες κόρες της η Εύη Αδάμ μίλησε το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ. «Λέμε χιλιάδες πράγματα, κάθε μέρα, για τη φιλοσοφία της ζωής. Αναλύουμε όχι γενικά, αλλά βάσει γεγονότων.
Αυτό που τους λέω πάντα είναι να στηρίζονται στην κρίση τους και να φιλτράρουν τα πάντα», περιέγραψε.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr