Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025 Ειρήνη Μουρτζούκου
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τους εκβίαζαν για να μην τους κάνουν μήνυση

Τους εκβίαζαν για να μην τους κάνουν μήνυση

Ζητούσαν 300 ευρώ το μήνα

Με 300 ευρώ το μήνα ήταν διατεθειμένο να... ανεχτεί την ηχορύπανση, ένα ζευγάρι Ελλήνων που κατοικεί δίπλα σε μια καφετέρια στην Ορεστιάδα! Οι δυο τους εκβίαζαν συστηματικά για περισσότερο από τέσσερα χρόνια τους ιδιοκτήτες, ώσπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

Οι δουλειές είχαν πέσει κατακόρυφα λόγω της οικονομικής κρίσης και οι δύο 36χρονοι επιχειρηματίες δεν άντεχαν την μηνιαία «αφαίμαξη» που τους επέβαλαν ένας 65χρονος και η 58χρονη σύζυγός του για να μην καταγγείλουν το κατάστημα για ηχορύπανση! 

Έτσι, κατέφυγαν στην Ασφάλεια και κατήγγειλαν ότι από τον Απρίλιο του 2010 (!) οι δύο δράστες απαιτούσαν εκβιαστικά 300 ευρώ κάθε μήνα, τα οποία οι ίδιοι υποχρεώνονταν να πληρώνουν για να μην αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας του μαγαζιού.

Οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση προσημειώνοντας το ποσό που απαιτούσαν οι εκβιαστές και, μόλις εμφανίστηκαν στο κατάστημα και το παρέλαβαν από τον έναν 36χρονο, τους πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του ανδρόγυνου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις