Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το ωραιότερο ξενοδοχείο διακοπών είναι δίπλα μας! - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το ωραιότερο ξενοδοχείο διακοπών είναι δ...

Στο Emelisse Hotel, καταλαβαίνεις τι σημαίνουν πραγματικά οι διακοπές!

Το περιοδικό "Times" το ανακήρυξε ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης και αν επισκεφθείτε το Emelisse Hotel στο Φισκάρδο, θα καταλάβετε αμέσως τους λόγους...

Σε μια μοναδική τοποθεσία, που συνδυάζει το σμαραγδί της θάλασσας με το πράσινο των κυπαρισσιών και το γαλάζιο του ουρανού, δημιουργείται ένα υπέροχο σκηνικό, ιδανικός τόπος διακοπών!

Στα δωμάτια κυριαρχεί η χαλαρή ατμόσφαιρα με ακριβά υλικά που, χωρίς να "φωνάζουν", δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας. Κρεβάτια με ουρανό, επίπλωση από ξύλο teak, ιταλικά λευκά είδη, προϊόντα Κορρες, ακόμα και ιδιωτική πισίνα για όσους θέλουν prive στιγμές, κάνουν τη διαμονή σας στο Emelisse Hotel μοναδική εμπειρία!

Στο ιδιαίτερα καλόγουστο και εξειδικευμένο χώρο του Spa, μπορείτε να απολάυσετε θεραπείες από όλο τον κόσμο, ενώ κατά καιρούς πραγματοποιούνται εβδομάδες squash, yoga και ευεξίας. Παράλληλα, το ξενοδοχειό παρέχει τη δυνατότητα κρουαζιέρας με πολυτελές ταχύπλοο σκάφος, παρέχει ποδήλατα kayak, μπιλιάρδο, παιδική χαρά, ακόμα και θερινό σινεμά...

Στα 2 bar και στα 3 εστιατόρια που διαθέτει, θα περάσετε υπέροχα καλοκαιρινά βράδια, απολαμβάνοντας αυθεντικές γεύσεις από Κεφαλλονίτισσες μαγείρισσες στο Riza, gourmet μεσογειακή κουζίνα στο Votsalo και τα καλύτερα burgers στο Kinema.

Στο Emelisse Hotel, καταλαβαίνεις τί σημαίνουν πραγματικά οι διακοπές!

Emelisse Hotel
Παραλία Έμπλυση, Φισκάρδο
Τ. 26740 41200
www. emelissehotel.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight