Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζητούνται δωρητές οργάνων για τα "gourmet" πιάτα… κανίβαλων!

Ζητούνται δωρητές οργάνων για τα "g...

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο αποτροπιασμός και η αηδία;

Έχει τελικά όρια η παράνοια και η βλακεία που μπορεί να κουβαλάει ένας ανθρώπινος εγκέφαλος;; Τα όρια μας φαίνεται να ελέγχει ένα εστιατόρια στο Βερολίνο που μέσω διαφημιστικής εκστρατείας στο διαδίκτυο καλεί όσους επιθυμούν να δωρίσουν όργανά τους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε “γκουρμέ” πιάτα για… κανίβαλους!

Αυτή η διαφημιστική εκστρατεία έχει χαρακτηριστεί από το εστιατόριο σαν ένα κίνημα γεύσης προκαλώντας ποικίλα κυρίως αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις στη Γερμανία.

Τα μέλη που είναι πρόθυμα να συμμετάσχουν στο κανιβαλικό “Wari-culture” του εστιατορίου καλούνται να συμπληρώσουν μία φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του εστιατορίου.

Στη φόρμα περιλαμβάνονται ερωτήσεις αναφορικά με τη φυσική κατάσταση των δοτών, το δείκτη μάζας σώματος ή ακόμα και αν είναι κάποια γυναίκα έγκυος.

Φαντάζεστε να κατηγοριοποιούν τα μέλη του κάθε ανθρώπου σε light ή full fat γεύμα ανάλογα με την ποσότητα λίπους του καθενός;;

O Michael Braun, αντιπρόεδρος του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, δήλωσε στην εφημερίδα Bild πως έχει λάβει πολλά e-mail από ανθρώπους που διαμαρτύρονται για το εστιατόριο.

"Υποθέτω πως είναι ένα κακόγουστο αστείο. Ωστόσο, είναι αηδιαστικό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το εστιατόριο ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτο την διαφημιστική του εκστρατεία προσδοκώντας να προσελκύσει όλο και περισσότερα βλέμματα αλλά και ανθρώπινα μέλη με σκοπό να εντυπωσιάσει γευστικά τους ιδιόρρυθμους καλεσμένους του…

Τι άλλο να περιμένουμε να ακούσουμε πια;;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις