Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ο ΟΑΕΔ στηρίζει έμπρακτα τον τουρισμό της Πελοποννήσου - Συνάντηση Καρβέλη με τον Τουριστικό Οργανισμό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ο ΟΑΕΔ στηρίζει έμπρακτα τον τουρ...

Πιο ευέλικτο φέτος το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Σειρά κοινών πρωτοβουλιών με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού στην Πελοπόννησο και την στήριξη της απασχόλησης στον τουριστικό τομέα, μέσα από στοχευμένες δράσεις, έχουν αναλάβει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΟΑΕΔ και ο νεοσύστατος Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

Σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΑΕΔ κ. Γιάννης Καρβέλης είχε στην Πάτρα συνάντηση με εκπροσώπους του Τουριστικού Οργανισμού όπου και διεξοδικά συζητήθηκε μια σειρά ζητημάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο ΟΑΕΔ στηρίζει τον τουρισμό της περιοχής με δράσεις όπως το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που φέτος έγινε πιο ευέλικτο και πιο εξειδικευμένο και αφορά σε σύνολο χώρας 130.000 δικαιούχους, οι Σχολές μαθητείας, το Βάουτσερ για δικαιούχους έως 29 ετών για τις τουριστικές επιχειρήσεις κ.α., ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρβέλης σε δήλωση του στο thebest.gr.

Επίσης, αναφέρθηκε στην δημιουργία τμήματος Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Επαγγελματική Σχολή του ΟΑΕΔ στην Σπάρτη, ύστερα από σχετική πρόταση του Τουριστικού Οργανισμού. «Μια πρόταση για την οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου», είπε ο κ. Καρβέλης.

Η σημερινή συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά