Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρώτη σε κέρδη η Σερ

Πρώτη σε κέρδη η Σερ

Εδωσε sold out 49 συναυλίες

Αφού η Σερ βγήκε για τελευταία φορά στον δρόμο για χάρη της περιοδείας της «Dressed to kill», είπε τουλάχιστον να το κάνει ν' αξίζει τον κόπο.

Έτσι λοιπόν, μέχρι στιγμής το τουρ της έχει τα περισσότερα κέρδη από κάθε άλλο για το 2014. Στην πρώτη του φάση, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχε έσοδα 40,5 εκατομμύρια ευρώ, αφού η Σερ έδωσε sold out 49 συναυλίες σε πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και περισσότεροι από 610.000 θαυμαστές της τις παρακολούθησαν από κοντά.

Τα εισιτήρια για καθεμιά από αυτές κόστιζαν από 45 έως 240 ευρώ. Το δεύτερο μέρος της περιοδείας θα αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου από τη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις