Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Φιλμ με τους Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ και Ζιλιέτ Μπινός θα βγουν στις Ελληνικές αίθουσες έως τον Δεκαπενταύγουστο

Φιλμ με τους Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λ...

Από την εταιρεία Village Films

Τρεις ενδιαφέρουσες νέες κινηματογραφικές ταινίες έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες έως και τον Δεκαπενταύγουστο η εταιρεία διανομής Village Films.

H πρώτη με πρωταγωνιστή τον γόη σταρ ταινιών υψηλής αδρεναλίνης, τον 44χρονο Βρετανό Τζέισον Στέιθαμ με τίτλο «Parker» βγαίνει στην χώρα μας (αναμένεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) με σχεδόν ένα χρόνο καθυστέρηση σε σχέση με τις ΗΠΑ. Το φιλμ «Parker» θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 και εκτός από τον Στέιθαμ παίζουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο βετεράνος ηθοποιός Νικ Νόλτε.

O Πάρκερ (Στέιθαμ) είναι ένας σκληροτράχηλος κακοποιός με κώδικα τιμής, δεν κλέβει ποτέ από αυτούς που έχουν ανάγκη. Όταν του τη φέρνουν οι συνεργάτες του σε μια ληστεία τράπεζας, ορκίζεται εκδίκηση και τους ακολουθεί στην επόμενή τους “δουλειά”, μια κλοπή κοσμημάτων στο Παλμ Μπιτς. O Στέιθαμ κυνηγάει να ανταποδώσει, έχοντας στο πλευρό του την πιο σέξι από ποτέ Τζένιφερ Λόπεζ («Κακιά Πεθερά», «Εκτός ελέγχου», «Αγεφύρωτες σχέσεις»).

Σε σκηνοθεσία του 70χρονου Τέιλορ Χάκφορντ (Έρωτας δίχως αύριο, Iπτάμενος και Τζέντλεμαν, Ray), το φιλμ «Parker» που έχει φτάσει κοντά στα 50 εκατομμύρια δολάρια σε διεθνείς εισπράξεις, είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα “FLASHFIRE” του Ντόναλντ Ε. Ουέστλεϊκ, ένα από τα πολλά που έχει γράψει με ήρωα τον Πάρκερ. Ο Τζέισον Στέιθαμ (θα τον δούμε και από τις 21 Αυγούστου στην περιπέτεια «Οι Αναλώσιμοι 3» μαζί με τους Σταλόνε, Γκίμπσον και Χ. Φορντ) ερμηνεύει τον κεντρικό χαρακτήρα που έχουν στο παρελθόν ερμηνεύσει επίσης ο Λι Μάρβιν στον «Επαναστάτη του Αλκατράζ» του 1967 ως Γουόκερ και ο Μελ Γκίμπσον στο φιλμ «Ανοιχτοί Λογαριασμοί» το 1999 ως Πόρτερ.

Στην ταινία παίζει ακόμα ο Ελληνοαμερικανός Μάικλ Τσίκλις (The Fantastic Four).

Από τις 7 Αυγούστου 2014 και έπειτα η Village Films έχει προγραμματίσει την έξοδο στις Ελληνικές αίθουσες της ταινίας «Le Weekend –Σαββατοκύριακο στο Παρίσι». Με την ελπίδα να αναζωογονήσουν το γάμο τους και με αφορμή την 30η επέτειο τους, ο Νικ (στον ρόλο ο Τζιμ Μπρόντμπεντ) και η Μεγκ (Λίντσεϊ Ντάνκαν) Μπάροους ξεκινούν ένα ταξίδι στο Παρίσι, όπως ακριβώς είχαν κάνει στο μήνα του μέλιτος.

Η ταινία «Σαββατοκύριακο στο Παρίσι» είναι η 4η συνεργασία μεταξύ του σκηνοθέτη της ταινίας, Ρότζερ Μίτσελ, και του σεναριογράφου της ταινίας, Χανίφ Κουρέισι. Οι Μίτσελ και Κουρέισι ξεκίνησαν να αναπτύσσουν την ταινία εφτά χρόνια πριν, με αφορμή το ταξίδι τους στη Μονμάρτρη.

Μια ρομαντική κομεντί για το νόημα της ζωής, με φόντο μερικές από τις ομορφότερες εικόνες του Παρισιού που έχουμε δει στον κινηματογράφο. Το καστ συμπληρώνει ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ (“JURASSIC PARK”, «Η Μύγα»).

Τέλος από τις 14 Αυγούστου 2014 η Village Films θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες την ταινία «Λόγια και εικόνες – Words and Pictures».

Ένας καθηγητής φιλολογίας και μια καθηγήτρια καλών τεχνών συγκρούονται κατά την διάρκεια των μαθημάτων τους σε ένα ιδιωτικό κολλέγιο. Το φλερτ που αρχίζει ανάμεσά τους θα προκαλέσει έντονο ανταγωνισμό τόσο ανάμεσα στους ίδιους όσο και στους μαθητές των τάξεών τους, καθώς όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τι είναι πιο ισχυρό… Η δύναμη των εικόνων ή των λέξεων.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Βρετανός ηθοποιός Κλάιβ Όουεν («Εξ’ Επαφής»), και η βραβευμένη με Όσκαρ β’ ρόλου για τον «Άγγλο Ασθενή» το 1997, Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός οι πρωταγωνιστές αυτής της ρομαντικής κομεντί, σε σκηνοθεσία του Φρεντ Σκεπίσι.

“Πλούσιο, πρωτότυπο, έξυπνο και συγκλονιστικό” είναι τα επίθετα που χρησιμοποιεί ο σκηνοθέτης της ταινίας, για να χαρακτηρίσει το σενάριο της ταινίας. “Δεν πρόκειται για μια ταινία που απλώς αναφέρεται στην τέχνη… Το “Λόγια και Εικόνες” βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις δυσκολίες, σωματικές και ψυχολογικές, που βιώνουν δύο άνθρωποι στη ζωή τους, και την καταπολέμηση αυτών μέσω της αλληλοϋποστήριξης και της ιδιαίτερης σχέσης που χτίζουν μεταξύ τους”, συνεχίζει. “Μου αρέσει ιδιαίτερα το κεντρικό θέμα της ταινίας: η σχέση και αλληλεπίδραση των λέξεων και των εικόνων”, δηλώνει η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Ζιλιέτ Μπινός.

Ο ρόλος της αποτέλεσε πρόκληση για την ίδια, αφού έπρεπε να εκτελέσει καθήκοντα καλλιτέχνη εκτός από ηθοποιού. Σύμφωνα με τον Σεπισί τα εκτέλεσε με επιτυχία! “Σταθήκαμε τυχεροί γιατί η Ζιλιέτ έχει έμφυτο ταλέντο στη ζωγραφική…”.

“…Συχνά, αισθανόμουν σαν να παίζω σε θεατρικό έργο λόγω της τόσο προσεγμένης γλώσσας που χρησιμοποιείται”, δήλωσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Κλάιβ Όουεν. «Δεν υπήρχαν πιο κατάλληλοι ηθοποιοί από τους Μπινός και Όουεν για να πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν την ταινία…», παραδέχθηκε ο 74χρονος Αυστραλός σκηνοθέτης Σκεπίσι (έχει γυρίσει μεταξύ άλλων το φιλμ «A Cry in the dark» με την Μέριλ Στριπ το 1988 και την κομεντί "Ρωξάννη" με τον Στιβ Μάρτιν και την Ντάριλ Χάνα).

«Η Ζιλιέτ είναι τόσο δημιουργική και ο Κλάιβ είναι πάντοτε καλά προετοιμασμένος…», πρόσθεσε ενώ η ίδια η Ζιλιέτ Μπινός περιέγραψε τη συνεργασία της με τον Όουεν ως “χρυσή”. Στην ταινία παίζουν ακόμα οι Μπρους Ντέιβισον και Έιμι Μπρένεμαν.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture