Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δικαστικά θα στραφεί ο Δήμος Μεσολογγίου κατά του Γιώργου Κιμούλη για την ακύρωση παράστασης στο θεάτρο Οινιάδων

Δικαστικά θα στραφεί ο Δήμος Μεσολογγίου...

Ο Γ. Κιμούλης παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι τις "Θεσμοφοριάζουσες" μαζί με τον Δημήτρη Πιατά και την Φαίη Ξυλά

Η ακύρωση της προγραμματισμένης παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, θα οδηγήσει τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τους παραγωγούς της παράστασης στα Δικαστήρια.

Όπως αναφέρει το σάιτ epoli.gr, ο Δήμος Μεσολογγίου κατήγγειλε ότι ενημερώθηκε χθες, από την παραγωγή πως η θεατρική παράσταση πρέπει να αναβληθεί, λόγω του γεγονότος ότι ο πρωταγωνιστής Γιώργος Κιμούλης πρέπει να αναχωρήσει για το Λονδίνο, για ένα ζήτημα που αφορά στην κόρη του.

Κάτι, όμως, δεν πήγαινε καλά... και μετά από έλεγχο ανθρώπων του Δήμου στο διαδίκτυο, διαπιστώθηκε, ότι η παράσταση θα γίνει κανονικά, όχι όμως στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, που ήταν προγραμματισμένη, αλλά στο Κηποθέατρο Λάρισας..., από όπου είχε αναβληθεί στις 18 του μήνα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών!

«Μετά από αυτή τη συμπεριφορά η Δημοτική Αρχή θα κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής, με βάση και το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί και από τις δυο πλευρές» τονίζει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο Αντιδήμαρχος της πόλης, Παντελής Καρατσόλης, δήλωσε χαρακτηριστικά, για το γεγονός. «Καταγγέλλω τον πολιτιστικό τυχοδιωκτισμό ορισμένων ανθρώπων του χώρου αυτού, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος, προσβάλλοντας θεσμούς αναγνωρισμένους πανελλαδικά, όπως είναι το Φεστιβάλ Οινιάδων, απαξιώνοντας τους πολίτες του δήμου Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής, που τιμούν και σέβονται το Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων, και το, επί 28 χρόνια, μοναδικό Φεστιβάλ.

Ο τόπος μας είναι Ιερός, όπως και το Φεστιβάλ Οινιάδων και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιδεικνύει ασέβεια σε βάρος του τόπου μας».

Η συγκεκριμένη παράσταση αναμένεται και στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο 33ο Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος στις 28 και 29 Αυγούστου 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight