Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 23 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 23 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Ψυχική ανάταση και όμορφες ρομαντικές στιγμές προσφέρει η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, ενώ ανακουφίζει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ίσως κιόλας συγχωρείτε πράγματα του παρελθόντος και κλείνουν κύκλοι αισίως. Απολαμβάνετε τη θάλασσα, την ησυχία, την τέχνη. Ιδανικές μέρες για διαλογισμό. Σωτήρια έσοδα.

Παρθένος

Άκρως ρομαντική η επιρροή της πολύ ωραίας όψης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, γι' αυτό θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ονειρικές στιγμές με τον σύντροφο αλλά και με τις παρέες σας. Είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα! Ιδανικές μέρες επίσης για να συμμετέχετε σε καλλιτεχνικές και πνευματικές ομάδες.

Ζυγός

Η θετική γωνία Αφροδίτης-Ποσειδώνα όχι μόνο ομορφαίνει τα συναισθήματα και βελτιώνει τις σχέσεις για δυο ακόμα μέρες, αλλά βοηθά και τα επαγγελματικά σας. Οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας καλυτερεύουν και μπορεί κάποιες γυναίκες να σας βοηθούν. Πιο άνετη καθημερινότητα. Ιδανικές μέρες για δημόσιες σχέσεις και για καλλιτεχνική δουλειά.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα ρομαντικό το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, μια όψη που ομορφαίνει τις σχέσεις και τα συναισθήματα. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για ονειρικές ερωτικές στιγμές και για πολύ ωραίες εμπειρίες στα ταξίδια σας, ενώ θα απολαύσετε την φύση, την τέχνη, τη γαλήνη αλλά και την κοινωνική ζωή.

Τοξότης

Μαλακώνει τα συναισθήματα η πολύ ωραία γωνία Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες και σας επιτρέπει να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης, τόσο στο σπίτι όσο και στις διακοπές σας. Οι σχέσεις σας γίνονται βαθύτερες, πιο ουσιαστικές κι αρμονικές. Βελτίωση στα οικονομικά, με πιθανή ενίσχυση από τρίτους.

Αιγόκερως

Πολύ ωραία για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή είναι η θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα επηρεάζει για ακόμα δυο μέρες και θα προσφέρει όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, με τους καλούς φίλους αλλά και με συγγενείς. Ο ρομαντισμός στο μάξιμουμ, το ίδιο και η καλλιτεχνική έμπνευση. Όμορφα ταξιδάκια και βόλτες.

Υδροχόος

Οι συνθήκες στην καθημερινότητά σας και στο χώρο εργασίας γίνονται πολύ πιο άνετες και όμορφες τώρα με την θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ απολαμβάνετε τη δουλειά σας και μικρά πράγματα της ζωής. Για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί η όψη αυτή είναι πιθανό να έχετε βελτίωση στα έσοδα αλλά και στην υγεία.

Iχθύες

Απογειώνει τον ρομαντισμό και ομορφαίνει τις σχέσεις η πολύ ωραία γωνία Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, η οποία δίνει την ευκαιρία για ονειρικές ερωτικές στιγμές. Είναι μια όψη που ανεβάζει κατακόρυφα την καλλιτεχνική έμπνευση και την δημιουργικότητα. Απολαμβάνετε πλήρως τις διακοπές, τη θάλασσα, τη διασκέδαση και τη χαλάρωση.

Κριός

Το πολύ ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, ανακουφίζει την ψυχολογία σας, μαλακώνει τα συναισθήματα και προσφέρει όμορφες στιγμές γαλήνης, τόσο στο σπίτι, όσο και κοντά στη θάλασσα. Οι σχέσεις αποκτούν ρομαντισμό, ευγένεια και ομορφιά. Βελτίωση στις οικογενειακές σχέσεις. Κάποια έσοδα σας σώζουν.

Ταύρος

Μια πολύ ωραία όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο και θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, προσφέρει γαλήνη στο νου, ομορφαίνει τον τρόπο που επικοινωνείτε, ενώ βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις με φίλους και συγγενείς. Προσφέρει επίσης όμορφες, ανακουφιστικές στιγμές στις εκδρομές, σε βόλτες και με τις παρέες σας.

Δίδυμοι

Η πολύ θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, έρχεται να σας σώσει οικονομικά κι επαγγελματικά, ενώ παρουσιάζεται τώρα μια γονιμότητα στη ζωή σας, κυρίως στους δυο αυτούς τομείς. Πιθανόν άτομα εξουσίας να σας ευνοούν ήπια αλλά καθοριστικά. Ίσως κάνετε όμορφες αγορές που απολαμβάνετε ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σχηματίζει μια πολύ ωραία όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, που θα λειτουργεί ακόμα δυο μέρες, γι' αυτό ο ρομαντισμός ανεβαίνει στα ύψη, το ίδιο και η καλλιτεχνική έμπνευση και η πνευματική έφεση. Οι σχέσεις εξιδανικεύονται και βλέπετε το ωραίο πρόσωπο των ανθρώπων. Όμορφες στιγμές στα ταξίδια, απόλαυση της θάλασσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being