Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η γαλανομάτα "αμαζόνα" του Ουκρανικού στρατού κάτω από τα full face του πολέμου

Η γαλανομάτα "αμαζόνα" του Ουκ...

Δείτε το βίντεο

Κάτω από τις στρατιωτικές στολές και τα full face των μελών του εθελοντικού τάγματος των «Donbass» της Ουκρανίας δεν βρίσκονται, όπως θα φανταζόταν κανείς, μόνο άνδρες. Οπως φαίνεται και από σχετικό βίντεο που πόσταρε το Euromaidan κάτω από τις στολές μπορεί να κρύβονται και εκπλήξεις. Οπως στην περίπτωση αυτής της γαλανομάτας μελαχρινής του παρακάτω βίντεο.

Οπως σημειώνει το news.pn σε παλαιότερο ρεπορτάζ του, τα κορίτσια που διαμαρτήρονταν με το Maidan, εδώ και ένα μήνα περίπου ετοιμάζονται για στρατιωτικές ενέργειες στην ανατολική Ουκρανία, εκπαιδεύονται κανονικά και κάνουν ακριβώς ότι και οι άνδρες. «Ηρθαν εδώ γιατί είναι πατριώτισσες. Και είναι πιο ψύχραιμες από τους άνδρες», προσθέτει. Το γυναικείο γκρουπ του τάγματος, αναφέρει προσθέτει το δημοσίευμα, δεν μετρά απώλειες, σε αντίθεση με το ανδρικό, ενώ σημειώνει ότι οι γυναίκες προσαρμόζονται πιο εύκολα  στη ζωή του μαχητή.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Daily Mail οι γυναίκες άρχισαν να εντάσσονται στους κόλπους της Ουκρανικής εθνοφρουράς  μετά από καταγγελίες ότι κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία έχουν σκοτωθεί 40 παιδιά, περίπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις