Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Eλπίδες Πάτρας: "Η ΟΧΕ ζητά παράβολο, όταν χρωστά στα σωματεία..."

Eλπίδες Πάτρας: "Η ΟΧΕ ζητά παράβολ...

Να θυμίσουμε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αρκετές ομάδες χάντμπολ πέρυσι αποχώρησαν από το πρωτάθλημα

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει μεγάλο θέμα η απόφαση της Ομοσπονδίας χάντμπολ να ζητήσει παράβολο συμμετοχής από τις ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων. Για αυτό το θέμα οι Ελπίδες Πάτρας πήραν θέση με την εξής ανακοίνωση:

"To ΔΣ της ομάδας μας δηλώνει τα εξής σχετικά με τις τελευταίες αποφάσεις της ΟΧΕ για το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και την επιφόρτιση όλων των εξόδων από τις ομάδες για τις αμοιβές διαιτητών -κριτών και μετακινήσεων.

Σε μια χώρα που η κρίση έχει γονατίσει τους πάντες, κάποιοι δυστυχώς αποφασίζουν για το άθλημα σαν να ζουν σε άλλη χώρα.

Το σωματείο μας παρόλα αυτά δηλώνει ότι θα πληρώσει το παράβολο μόνο και μόνο ως ένδειξη καλής θέλησης για ακόμη μια φορά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνούμε με αυτή την απαίτηση και μόνο για το καλό του αθλήματος.

Θέλουμε όμως να μας απαντήσει η ΟΧΕ – κάτι που πολλές ακόμα ομάδες το έχουν ζητήσει – πώς ζητά παράβολο συμμετοχής από την στιγμή που υπάρχουν οφειλές προς τα σωματεία;

Γιατί δεν μας λέει η ΟΧΕ τί θα γίνει με τα χρήματα που μας οφείλει;

Πού θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από τα παράβολα;

Θα μπορούσαμε να θέσουμε και άλλα εύλογα ερωτήματα.

Θέλουμε όμως απάντηση σε αυτά. Σίγουρα όμως δεν θα λάβουμε όπως συνέβη και σε προηγούμενες επιστολές του σωματείου μας και το γιατί νομίζουμε πως ο καθένας το αντιλαμβάνεται.

Κύριοι εάν σας ενδιέφερε το άθλημα θα έπρεπε να είστε κοντά σε όλες τις ομάδες και από κοινού να είχε βρει η καλύτερη λύση για την βιωσιμότητα του αθλήματος.

Δυστυχώς όμως οι πράξεις σας δείχνουν το αντίθετο.

Και κλείνουμε με το αυτονόητο. Ποιός ο λόγος από την στιγμή που οι ομάδες καλούνται να πληρώσουν τα πάντα να ελέγχονται και να διοικούνται από κάποιους που υπάρχουν μόνο για να καταλαμβάνουν κάποιες καρέκλες;

Πείτε μας κύριοι ποιος ο ρόλος σας στο άθλημα;"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports