Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δικαστική απόφαση - σταθμός για κακοποίηση σκύλου στις Σέρρες

Δικαστική απόφαση - σταθμός για κακοποίη...

Πριν από μερικούς μήνες, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να βασανίζει τον σκύλο, σέρνοντάς τον με τη μηχανή του, επί ώρες, μέχρι που κατάφεραν να τον σταματήσουν κάποιοι νεαροί, δίνοντας τέλος στο μαρτύριο του άτυχου τετράποδου

Δικαστική απόφαση - σταθμός για την άγρια κακοποίηση ενός σκύλου επιβλήθηκε την Τρίτη σε κάτοικο της Κάτω Καμήλας Σερρών, ο οποίος καταδικάστηκε από το Τριμελές Κακουργιοδικείο της πόλης σε 1 χρόνο φυλάκιση και 5.000 ευρώ πρόστιμο, χωρίς αναστολή. Η καταδίκη έρχεται στον απόηχο της άγριας θανάτωσης της Μάγκι, ενός κουταβιού στα Στύρα Ευβοίας.

Πριν από μερικούς μήνες, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να βασανίζει τον σκύλο, σέρνοντάς τον με τη μηχανή του, επί ώρες, μέχρι που κατάφεραν να τον σταματήσουν κάποιοι νεαροί, δίνοντας τέλος στο μαρτύριο του άτυχου τετράποδου.  

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην Κάτω Καμήλα Σερρών δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα και δεν εφαρμόζεται κανένα πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι μάλιστα μία περιοχή που οι κακοποιήσεις ζώων είναι ιδιαίτερα αυξημένες και συμβαίνουν με την ανοχή της τοπικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις