Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Δημοσιογραφική παρέα στο Π-οινολόγιον - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δημοσιογραφική παρέα στο Π-οινολό...

Στο κέντρο της πόλης

Τι μπορεί να βρει κανείς αυτή την εποχή στο κέντρο της πόλης, ζητώντας καλό φαγητό σε συμφέρουσες τιμές και ευχάριστο περιβάλλον;

Το ψάξαμε εμείς για εσάς και το παρουσιάζουμε!

Εστιατόριο Π-οινολόγιον, Ηφαίστου 2-4 και Αγίου Νικολάου. Εκεί θα απολαύσετε θαυμάσιες γεύσεις, όμορφο περιβάλλον και ιδέα παλιάς εποχής που τα βράδυα συνοδεύεται από ένα δροσερό αεράκι που δεν εγκαταλείπει ποτέ, ακόμα και μέσα στο καυτό καλοκαίρι, τον πεζόδρομο της Ηφαίστου! Και οπωσδήποτε θα μείνετε ικανοποιημένοι και από τις τιμές, που από σήμερα και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού συνοδεύονται από έκπτωση 20% επί της παραγγελίας!

Το Π-οινολόγιον άνοιξε την κουζίνα του τον Σεπτέμβριο του 2013 και αμέσως έγινε αγαπημένο στέκι, αποτελώντας και το καλοκαίρι μια ξεχωριστή πρόταση κοντά στο κέντρο της πόλης. Στρώνει καθημερινά το τραπέζι στους επισκέπτες του  με εκλεκτά πιάτα από την ελληνική και την μεσογειακή κουζίνα, μεζέδες, ορεκτικά, φρέσκιες και δροσερές σαλάτες,ουσι καλό κρασί, εξαιρετικό τοπικό ούζο και τσίπουρο και επιλεγμένες ετικέτες μπύρας, εμφιαλωμένων ποτών και αναψυκτικών. Για κέρασμα, κάθε φορά προσφέρεται και διαφορετικό σπιτικό, πεντανόστιμο γλυκό!

Ιδιοκτήτρια και ψυχή της κουζίνας(!) η κ. Βάσω Γουζούαση που για τα πιάτα της χρησιμοποιεί φρέσκα κρέατα και υλικά που προμηθεύεται η ίδια καθημερινά και μαγειρεύει με παραδοσιακές συνταγές.

“Γεμίζουμε με χαρά και ικανοποίηση κάθε φορά που οι επισκέπτες μας μάς  αποχαιρετούν με χαμόγελο και κάθε φορά που ξαναβλέπουμε τους, ίδιους και νέους πελάτες για να τους περιποιηθούμε με την ίδια φροντίδα που επιθυμούμε να απολαμβάνουμε κι εμείς ως πελάτες… Στο μενού μας, εκτός από την ποικιλία των πιάτων θα δείτε ότι φροντίσαμε να μείνετε ικανοποιημένοι και από τις τιμές μας, όχι μόνο επειδή το απαιτεί η εποχή αλλά πρωτίστως επειδή το απαιτούμε εμείς οι ίδιοι, σεβόμενοι τους καταναλωτές και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι ένα νόστιμο και ποιοτικό πιάτο δεν θα γίνει πιο νόστιμο και πιο ποιοτικό αν το έχεις ακριβό… Εξ άλλου, στο εστιατόριό μας γίνονται τακτικά, προσφορές και άλλες παροχές για τις οποίες θα ενημερώνεστε από κοντά, αλλά και από τον Τύπο και τις σελίδες μας σε facebook, twitter και Google+. Αυτή την εποχή για παράδειγμα, παρέχουμε στους πελάτες έκπτωση 20% επί της παραγγελίας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας και σας περιμένουμε για να σας εξυπηρετήσουμε και να παραμείνουμε αντάξιοι της επιλογής σας”, λέει η κ. Γουζούαση!

Στη βόλτα μας, συναντήσαμε και μια μεγάλη δημοσιογραφική παρέα που την προηγούμενη Τρίτη, επέλεξε το Π-οινολόγιον για να περάσει ευχάριστα τη βραδιά της: Ρούλα Στίγκα, Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου και Μαρία Ορφανού από την εφημερίδα “Γνώμη” και το achaiasports.gr, Ρόζα Κοττίδη από τον Σκάι Πάτρας, Μαρία Μπέλμπα και Κωστή Πλέσσα από το newsplus.gr, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο από τον «Σύμβουλο Επιχειρήσεων», Θάνο Χριστακόπουλο και Αγγελική Καρδαράκου από το thebest.gr  και τον Αντέννα Πάτρας, Κωνσταντίνο Φλαμή, Παναγιώτη Ρηγόπουλο και Μαρία Ανδριέλλου από το Lepanto, dete.gr και «Κόσμο της Πάτρας», Δημήτρη Πλέσσα από το presspop.gr και Φαύστα Φραντζή από το flashstar.gr.

Μπορείτε να κάνετε και κρατήσεις στο τηλέφωνο 261 000 5556 και να βρείτε το Π-οινολόγιον στο facebook (https://www.facebook.com/poinologionpatra), στο twitter (@Poinologion) και στο Google+ (Π-οινολόγιον Ουζερί-Μεζεδοπωλείο). Το καλοκαίρι, το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 02:00 μετά τα μεσάνυκτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View