Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής της Πάτρας διακρίθηκε στην Κωνσταντινούπολη με Χρυσό Μετάλλιο και Α' βραβείο

Η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής της Πά...

Την μουσική διεύθυνση και καλλιτεχνική ευθύνη της χορωδίας είχε η μαέστρος Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία γιορτάζει ο όμιλος της Πολυφωνικής της Πάτρας καθώς η Παιδική χορωδία του οργανισμού, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου - Αραβαντινού, κατέκτησε μία σημαντική διάκριση, το Χρυσό Μετάλλιο και το Α’ βραβείο στην κατηγορία των Κλασικών έργων για παιδικά χορωδιακά σχήματα, στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Στο πιάνο συνόδευσε η Μαρίνα Μυλωνά ενώ την μουσική διεύθυνση είχε η μαέστρος Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού.

Οι μικροί καλλιτέχνες όπως γράφει το constantinoupoli.com, κατάφεραν με τις κρυστάλλινες φωνές τους να φτάσουν στην κορυφή του 4ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης, μίας πολύ σημαντικής καλλιτεχνικής διοργάνωσης, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Η ατμόσφαιρα κατά τη βράβευση ήταν άκρως συγκινητική, με τα παιδικά χαμόγελα να περισσεύουν και την υπερηφάνεια να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των δασκάλων και των υπόλοιπων συντελεστών, που με υπομονή, εντατική προετοιμασίας, ένα πρόγραμμα αξιώσεων και πολλή διάθεση δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτή τη σημαντική διάκριση.

Η Παιδική χορωδία της Πολυφωνικής είχε πρόπερσι συνεργαστεί και με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θ. Τσιπινάκης» και τον Διονύση Σαββόπουλο αποκομίζοντας εξαιρετικά σχόλια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture