Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία– Μένουν οριστικά 41 οργανικά κενά

Αχαΐα: Ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις των...

Απέμειναν για τη β΄ φάση των μεταθέσεων 28 οργανικά κενά

Στην ιστοσελίδα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας αναρτήθηκαν τα ονόματα των εκπαιδευτικών και σε ποια σχολεία θα διδάξουν από τη νέα σχολική χρονιά. Για το θέμα ενημέρωσε ο πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Το Υπουργείο μπορεί να κατάφερε να ανακοινώσει τις μεταθέσεις από Νομό σε Νομό με πρωτοφανή καθυστέρηση, ωστόσο το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Αχαΐας κατάφερε σε χρόνο-ρεκόρ να ολοκληρώσει την επεξεργασία των αιτήσεων και να ανακοινώσει τις μεταθέσεις-τοποθετήσεις των συναδέλφων στα νέα τους σχολεία.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε μόλις τέσσερις ημέρες από τη λήξη των αιτήσεων (21/7).

Και αυτό σεβόμενοι την αγωνία των συναδέλφων για να μάθουν εγκαίρως σε ποιο σχολείο θα υπηρετήσουν. Από τις 484 αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 294 (ποσοστό 60,75%).

Απέμειναν για τη β΄ φάση των μεταθέσεων 28 οργανικά κενά (δασκάλων, νηπιαγωγών και αγγλικής) από τα οποία θα καλυφθούν τα 27.

Η υποβολή των αιτήσεων όσων δεν έχουν οργανική θέση για τα εναπομείναντα κενά είναι μέχρι την Πέμπτη 31/7, όπου και θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά και τυπικά η διαδικασία των μεταθέσεων.

Θα μείνουν οριστικά 41 οργανικά κενά σε τάξεις και σχολεία ειδικής αγωγής.

Επειδή στο τέλος Αυγούστου θα είναι πολλά τα λειτουργικά κενά στα σχολεία είναι αναγκαίο να εξασφαλιστούν έγκαιρα οι απαιτούμενες πιστώσεις, ώστε να λειτουργήσουν με πληρότητα τα σχολεία το Σεπτέμβριο».

ΚΕΝΑ ΓΙΑ Β ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΔΑΣΚΑΛΟΙ (23 κενά): Κέρτεζη(3), Πάος(3), Πετσάκοι(1), Πλάκα(1), 1ο Ακράτας(1), Καλαμιάς(1), Βλασία(1), Δάφνη(2), Καλάβρυτα(2), Κλειτορία,(3) Λεόντιο(1), Σκεπαστό(1), Ψωφίδα(3)

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ (4 κενά): Κέρτεζη(1), Ψωφίδα (1), Βελιτσές(1), Μετόχι(1)

ΑΓΓΛΙΚΗΣ (1 κενό): Κλειτορία(1), Καλάβρυτα(1)»

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ονόματα των εκπαιδευτικών εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις