Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρών - Πύργου: Tο ταμπλό του αυτοκινήτου σκότωσε την Άννα Πολλάτου;Τι δείχνουν τα στοιχεία των πραγματογνωμόνων

Πατρών - Πύργου: Tο ταμπλό του αυτοκινήτ...

Ερωτήματα προκαλεί το πώς το αυτοκίνητο της 31χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας περιστροφή

Αδικαιολόγητη συμπεριφορά είχε το αυτοκίνητο της Άννας Πολλάτου, που την παρέσυρε στον θάνατο μετά από ατύχημα στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου, τον περασμένο Μάιο, όπως διαφαίνεται από την έκθεση των πραγματογνωμόνων!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φήμες για χαλαζόπτωση την ώρα του τραγικού τροχαίου δεν επαληθεύονται, αν και το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο καθώς είχε βρέξει λίγη ώρα πριν, κάτι που ανάγκασε τους δύο οδηγούς να κινούνται με μικρή ταχύτητα.

Ερωτήματα προκαλεί το πώς το αυτοκίνητο της 31χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας περιστροφή, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, οι επιβάτες του οποίου τραυματίστηκαν. Οι εμπειρογνώμονες φέρονται να εστιάζουν στο ταμπλό του οχήματος της Άννας, το οποίο αποκολλήθηκε από την αλουμινένια βάση του και μπήκε μέσα στην καμπίνα! Η συμπεριφορά του ταμπλό είχε ολέθριες συνέπειες: εκτός του ότι χτύπησε την άτυχη οδηγό, παρέσυρε το τιμόνι από τον άξονά του, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να βρεθεί μετέωρη μέσα στην καμπίνα και ο κορμός της να κολλήσει με βία πάνω στο κάθισμα!

Το κορμί της κοπέλας, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωθήθηκε προς τα πίσω και αριστερά, με αποτέλεσμα να υποστεί έντονη στρέβλωση, ενώ ο αυχένας της έμεινε μετέωρος στο κενό, αριστερά από το κάθισμα του οδηγού! Η βίαιη κάμψη και διάταση του αυχένα έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης αθλήτριας, καθώςπροκάλεσε απότομη διακοπή της αναπνευστικής λειτουργίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση…

Η οικογένεια της αθλήτριας αναμένεται να ζητήσει ευθύνες από την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου, υποστηρίζοντας ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ελαττωματικότητα του συγκεκριμένου Ι.Χ.. Για τον λόγο αυτό, διόρισαν και δικό τους τεχνικό σύμβουλο, ενώ ο δικηγόρος τους, Γιάννης Μαρακάκης, κάνει λόγο για «ωρολογιακή βόμβα που οδηγούσε η Άννα και, δυστυχώς, έσκασε στα χέρια της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις