Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ρομαντική κομεντί "Όσα φέρνει ο χρόνος" προβάλλεται στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η ρομαντική κομεντί "Όσα φέρνει ο χ...

Επίσης Τρίτη με Πέμπτη θα παιχθεί στις 21.00 η παιδική animation ταινία της Ντίσνει "Αεροπλάνα"

Από σήμερα 28 Ιουλίου και έως και την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 στο σινέ Κάστρο στο Ρίο της Πάτρας, προβάλλεται η ταινία «Όσα Φέρνει ο Χρόνος» σε σκηνοθεσία Ρίτσαρν Κέρτις.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Ντόνoλ Γκλίσον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μπίλι Νάι,Τομ Χολάντερ, Μάργκοτ Ρόμπι. Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, το φιλμ διαθέτει μία έξυπνη ιδέα του πιο πετυχημένου σεναριογράφου στην ιστορία του βρετανικού σινεμά («Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία», «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» αλλά και τα τηλεοπτικά «Μαύρη Οχιά» και «Mr Bean») που δίνει μία «πικάντικη» γεύση στην συγκεκριμένη ρομαντική κομεντί, η οποία δεν αποφεύγει κάποιες σκηνές εύκολου συναισθηματισμού.

Διάρκεια: 123'

Σύμφωνα με την υπόθεση, ένας νεαρός, ασκούμενος δικηγόρος, μόλις συμπληρώνει το 21ο έτος της ηλικίας του, ανακαλύπτει (από τον πατέρα του που του το εκμυστηρεύεται) ότι, όπως όλοι οι άντρες στην οικογένειά του, έτσι κι εκείνος έχει πλέον τη δυνατότητα να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μάλιστα, σε όποια χρονική στιγμή του παρελθόντος του επιθυμεί, και να διορθώνει ότι θέλει. Ο πρωταγωνιστής, αρχικά, αποφασίζει, όπως κάθε νεαρός της ηλικίας του, να χρησιμοποιήσει αυτό το δώρο προκειμένου να αποκτήσει φιλενάδα, και γι’ αυτό γυρίζει πίσω, κάθε φορά που κάνει κάτι λάθος στον τομέα του φλερτ και των σχέσεων ώστε να το δοκιμάσει μια δεύτερη φορά. Όμως, αυτό το ταξίδι, παρά τα δώρα που φέρνει, δεν είναι πάντα ευχάριστο ή εύκολο, ούτε πανάκεια για κάθε λύπη ή απογοήτευση που αναπόφευκτα προκύπτουν στη ζωή…

Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί από τον ειδήμονα του είδους σεναριογράφο-συγγραφέα Ρίτσαρντ Κέρτις που συνδυάζει με μοναδική γλυκύτητα έρωτα, δεύτερες ευκαιρίες και επιστροφή στο χρόνο για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως τελικά η ζωή είναι για να τη ζεις στο έπακρο καθημερινά, δίχως πρόβα.

Aπό την Πέμπτη 31/7 έως την Τετάρτη 3/8, στο σινέ Κάστρο στο Ρίο έχει προγραμματιστεί να παιχθεί η Γαλλική κωμωδία «Θεέ μου τι σου κάναμε» σε σκηνοθεσία Φιλίπ Ντε Σοβερόν με τους Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Άρι Αμπιτάν, Μέντι Σαντούν, Φρεντερίκ Σο, Ελοντί Φοντάν.

*Όσο για τις παιδικές προβολές της ενότητας «Κινηματογράφος για παιδιά και όλη την Οικογένεια» που πραγματοποιείται για 8η χρονιά στο σινέ Κάστρο στο Ρίο, σε συνεργασία με το γραφείο Ekvasis, το τριήμερο 29 Ιουλίου με 31 Ιουλίου στις 21.00 θα προβληθεί η περσινή παιδική ταινία της Disney, ψηφιακού animation με τίτλο «Planes- Αεροπλάνα» όπου δανείζουν τις φωνές τους οι ηθοποιοί Ντέιν Κουκ και Στέισι Κιτς.

Η ταινία έκανε εισπράξεις 219 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ φέτος προβάλλεται στους κινηματογράφους η συνέχεια της, «Planes: Fire & Rescue».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture