Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 29 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 29 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Πιο ήπιο το κλίμα σήμερα και πιθανόν να περάσετε τη μέρα ήρεμα, απολαμβάνοντας το καλό φαγητό, τη μουσική και την ησυχία. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι κάποια μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές, σε αγορές ή πωλήσεις. Υπάρχει και μια μικρή τάση για οικονομικές εξαπατήσεις ή πλάνες – κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Παρθένος

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, σχηματίζει όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, η οποία αυξάνει τις τάσεις φυγής, ίσως τη σύγχυση και την αφηρημάδα. Ανάγκη για ονειροπόληση και περισσότερο ύπνο. Προσέξτε κάποιες μικρο-παρεξηγήσεις ή ψέματα και μπερδέματα, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Καλή μέρα για ό,τι καλλιτεχνικό

Ζυγός

Ήσυχη μέρα σχετικά, όπου μπορεί να έχετε την ανάγκη αλλά και την ευκαιρία για περισσότερο ύπνο. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια μπερδέματα στο χώρο δουλειάς, καθώς η αντίθεσης Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει λίγο χαοτική την ατμόσφαιρα και προκαλεί σύγχυση, ακόμα και μια τάση για εξαπατήσεις. Προσοχή και σε αυταπάτες.

Σκορπιός

Ρομαντικό και πιο ονειρικό το κλίμα σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία προσφέρει καλλιτεχνική έμπνευση – ιδανική μέρα για να συμμετέχετε σε καλλιτεχνικές ομάδες και για να παρακολουθήσετε διάφορα δρώμενα, θέατρο κλπ με την παρέα σας. Προσέξτε ωστόσο κάποια μπερδέματα ή ψέματα με τους φίλους ή και στα ερωτικά.

Τοξότης

Μια θολούρα και σύγχυση συναισθηματική είναι λογικό να υπάρχει σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, ενώ προσοχή χρειάζεται στην αφηρημάδα και την ονειροπόληση που μπορεί να σας κάνει τελικά κάπως αναποτελεσματικούς με τις δουλειές σας. Πιθανά μπερδέματα και ψέματα στο σπίτι ή στα επαγγελματικά. Ευνοείται ωστόσο καθετί  καλλιτεχνικό.

Αιγόκερως

Αν εξαιρέσουμε κάποια πρόσκαιρα μπερδέματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, δεν είναι άσχημη μέρα. Απλά ας είστε πιο προσεκτικοί στις συνεννοήσεις και σε καθημερινές συναλλαγές, γιατί υπάρχει τάση αφηρημάδας. Πιθανές μικρο-παρεξηγήσεις ή ψέματα με συγγενείς. Επίσης προσέξτε να μην χάσετε πράγματα στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας.

Υδροχόος

Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά ήπια μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή. Το μόνο που θέλει μια προσοχή είναι τα μπερδέματα σε οικονομικά ζητήματα, όπως επίσης και οι εξαπατήσεις ή οι αυταπάτες και οι λάθος προσμονές γύρω από οικονομικά θέματα. Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα φέρνει μια πρόσκαιρη σύγχυση ψυχική, όμως δεν κρατά πολύ.

Iχθύες

Η έμφυτη τάση του ζωδίου σας για ονειροπόληση και αφηρημάδα αυξάνει σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, γι' αυτό μπορεί να μείνετε λίγο πίσω στην τακτοποίηση ορισμένων πραγμάτων. Μεγαλύτερη ανάγκη για ύπνο – τάσεις φυγής. Προσέξτε τα ψέματα και τις αυταπάτες. Καλή μέρα όμως για οτιδήποτε καλλιτεχνικό και φιλανθρωπικό.

Κριός

Μπορεί να θέλετε να βάλετε σε τάξη διάφορες δουλειές της καθημερινότητας σήμερα, αλλά δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο θα το καταφέρετε πλήρως, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί ένα πρόσκαιρο χάος και διασκορπισμό της ενέργειας. Σύγχυση και μπερδέματα πιθανά στο χώρο εργασίας. Προσοχή σε κάποιες αυταπάτες και ψέματα.

Ταύρος

Σχετικά ήπια μέρα για το ζώδιό σας και το μόνο που θέλει προσοχή είναι τα μπερδέματα και τα ψέματα στα ερωτικά και σε φιλίες. Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει το κλίμα ρομαντικό σήμερα και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε και να παρασυρθείτε, όμως προσέξτε ποιον εξιδανικεύετε γιατί υπάρχει η πιθανότητα πλάνης.

Δίδυμοι

Το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας είναι η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία προκαλεί θολούρα συναισθηματική και σύγχυση, αν και είναι ταυτόχρονα μια όψη καλλιτεχνική και ρομαντική. Προσέξτε τα μπερδέματα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων αλλά και επαγγελματικών. Προσοχή επίσης σε εξαπατήσεις κι αυταπάτες – μην πλάθετε ιστορίες στο νου σας.

Καρκίνος

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σήμερα πρόσκαιρα επικοινωνιακά και συναισθηματικά μπερδέματα, όμως γενικά δεν θα είναι άσχημη μέρα. Επίσης προσέξτε και τα μπερδέματα στις μετακινήσεις και στα ταξίδια σας – φροντίστε να μην ξεχάσετε ή χάσετε αντικείμενα, κλειδιά κλπ, τάση αφηρημάδας. Μέρα με βόλτες, συναντήσεις και γνωριμίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being