Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέντε στρέμματα έκτασης με καλάμια έκαψε η φωτιά στο έλος της Αγυιάς - Προήλθε από βραχυκύκλωμα από κλοπή ρεύματος

Πάτρα: Πέντε στρέμματα έκτασης με καλάμι...

Παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο

21.50 Σε βραχυκύκλωμα που προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από καλλιεργητές οι οποίοι κλέβουν ρεύμα από τη ΔΕΗ απέδωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SB την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε στο έλος της Αγυιάς ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Ευθύμιος Γεωργακόπουλος. Ο κ. Γεωργακόπουλος είπε ότι για να μπορέσει να μπεί η Πυροσβεστική στο χώρο και να αρχίσει την κατάσβεση, προηγήθηκε η ΔΕΗ προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί και να μην υπάρχει κίνδυνος.

21.05  Πέντε στρέμματα έκτασης με καλάμια έκαψε η φωτιά που ξέσπασε  στο έλος της Αγυιάς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η φωτιά έχει σβήσει αλλά στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο.

19.04: Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στο έλος της Αγυιάς στην Πάτρα, που κατακαίει καλαμιές. Επί τόπου παραμένει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

Πυρκαγιά στις καλαμιές στο έλος της Αγυιάς είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει οχήματα και πυροσβέστες που καταβάλλουν προσπάθειες για να σβήσει η φωτιά.

Συνολικά επιχειρούν αυτήν την ώρα επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 16 άνδρες. Κάτοικοι της περιοχής και λουόμενοι με αγωνία παρακολουθούν την πορεία της πυρκαγιάς και το έργο της κατάσβεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις