Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Συγκινητικός ο τελικός μπάσκετ Επαγγελματικών Τάξεων - Η νίκη των Τραπεζικών και το μήνυμα Πελετίδη

Πάτρα: Συγκινητικός ο τελικός μπάσκετ Επ...

Στο Κλειστό του Έσπερου

Ακόμη ένα Τουρνουά Μπάσκετ Επαγγελματικών τάξεων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, στα πλαίσια των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων, κατά το οποίο συμμετείχαν 24 ομάδες (480 αθλητών –εργαζομένων).

Στον Τελικό που έγινε εχθές Τετάρτη 30/7/2014, στο Δημοτικό κλειστό γήπεδο της «Παν. Αλεξιώτισσας», μετά από έναν πολύ συναρπαστικό, αμφίρροπο και ωραίο αγώνα, πρωταθλήτρια ομάδα για το 2014 αναδείχθηκαν οι Τραπεζικοί Υπάλληλοι που επικράτησαν της Ελληνικής Αστυνομίας με σκορ 68 - 56 (ημίχρονο 36 - 25).

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου έγινε και ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριών πόντων όπου μεταξύ 14 διαγωνιζόμενων νικητής αναδείχτηκε ο παίκτης της «Ελληνικής Αστυνομίας» Κιάφας Γεώργιος, και ο MVP του τελικού ήταν ο Σπίνος Δημήτριος των «Τραπεζικών Υπαλλήλων».

Ο τελικός έγινε σ’ ένα γεμάτο γήπεδο με πολλούς φίλους των δύο ομάδων και παραγόντων του τοπικού μπάσκετ καθώς και όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε εκδήλωση με τις απονομές των αναμνηστικών βραβείων σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν καθώς και στην ΕΣΚΑΗ τον κ. Ρόζη Δημήτριο, το Σύνδεσμο Διαιτητών – Κριτών, στους Ιατρούς των αγώνων, στον Πρόεδρο του Π.Ε.Α.Κ. κ. Κογκόλη Παναγιώτη, στους Δημοσιογράφους κ. Λαμπρόπουλο Κωνσταντίνο από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», Παναγόπουλο Σταύρο «ΓΝΩΜΗ», Ασκούνη Γιάννη «ΜΑΤΣ» για την βοήθεια τους και τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση .

Επίσης η επιτροπή ευχαρίστησε και τίμησε τους Αντιδημάρχους κ.Στανίτσα Χ., Βαφέα Παν., Σιγαλό Γεωργ., Φίλια Ανδρέα, Κωστόπουλο Νικ., Γεωργακόπουλο Αχιλλέα και Μασσαρά Θεοχάρη για την συμπαράσταση και βοήθεια, υλική και ηθική που έχουν προσφέρει σε όλες τις διοργανώσεις.

Ιδιαίτερη εντύπωση και συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση της ομάδας του ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο Πάτρας, για την συμμετοχή και την προσπάθεια αυτών των παιδιών.

Ο νέος δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Πελετίδης αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που πρέπει να δίνονται στους εργαζόμενους ώστε να βρίσκουν διεξόδους στην άθληση, τους ευχαρίστησε όλους επισημαίνοντας ότι θα είναι στο πλευρό των αθλητών - εργαζομένων σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις τονίζοντας ότι η διοργάνωση αυτή όπου χρειαστεί θα βελτιωθεί και ο ίδιος θα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.

Ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Μασσαράς Θεοχάρης, ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. κ. Αργυράτο Θεόδωρο, Καραμούζη Φίλιππο, Ζάκα Θάνο, Κουρή Σταύρο, Κόλλια Χρήστο, Αγγελόπουλο Γεώργιο και Σάκη Ξένο, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης κ. Λιόλιο Ευάγγελο “COFFEE ISLAND”, την “ΛΟΥΞ” Μαρλαφέκας για τα νερά αναψυκτικά των αθλητών, τον κ. Φλογερά Δημήτρη «OSHEE» και Φλογερά Παναγιώτη «Καφέ Σταθμός» και τέλος ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συντελεστές της, για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση και εξέφρασε την ευχή την επόμενη χρονιά με την καινούργια Δημοτική Αρχή να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και η μαζικότητα στον αθλητισμό που έχει γίνει πλέον ΘΕΣΜΟΣ.-

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports