Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Γκοτσούλιας: O κ. Νικολάου αγνοεί και απαξιώνει το θεσμό των δικαστηρίων, της δημοκρατίας και τον ίδιο του τον εαυτό

Δ. Γκοτσούλιας: O κ. Νικολάου αγνοεί και...

Απάντηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων στον κ. Νικολάου

Από την Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων με επικεφαλής τον Διονύση Γκοτσούλια εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Στις 30-07-2014 , εκδικάσθηκε η ένσταση κατά τους αποτελέσματος των εκλογών της 25ης Μαΐου. Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείο της Πάτρας θα είναι αυτή που θα κρίνει και θα οριστικοποιήσει το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς έχουν διαπιστωθεί αρκετά στοιχεία αλλοίωσης της λαϊκής βούλησης. Ο κ. Νικολάου προέβει πριν καν εκδοθεί η απόφαση σε σχετική με την ανακοίνωση  η οποία κάνει λόγο για καθαρό αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Δ. Γκοτσούλιας απαντάει τα εξής:  «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο θεσμό της δικαιοσύνης και έχουμε δεσμευτεί να πάρουμε θέση για την όλη διαδικασία μετά το πέρας αυτής. Δεν σχολιάζουμε καμία ανακοίνωση που δεν εμπεριέχει κανένα στοιχείο για την υπόθεση και απαξιώνει τον θεσμό της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας . Μιλάμε ξεκάθαρα για αλλοίωση του αποτελέσματος και της λαϊκής βούλησης οπότε και δεν σχολιάζουμε δελτία τύπου που μιλούν για καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα».

Συγκεκριμένα στην αντένσταση που κατέθεσε η παράταξη Νικολάου αποδέχεται ότι υπάρχει διαφορετική μορφή ψηφοδελτίων, αλλά το ανάγει σε σφάλμα της εκτύπωσης, η κείμενη νομοθεσία όμως αναφέρει ότι την αποκλειστική ευθύνη για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων έχει ο συνδυασμός και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη , π.χ. στο τυπογραφείο.

Τέλος ο κ. Νικολάου μιλά για «πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα γκρεμίσουν τα αδιέξοδα που κρατούσαν την περιοχή μας στην υποβάθμιση» απαξιώνοντας το όποιο έργο των τέως Δημάρχων Ωλενίας , Λαρίσου και Μόβρης  , ειδικά όταν ο τέως Δήμαρχος Λαρίσου κ. Καλαϊτζής όταν επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κ. Νικολάου και τον κ. Παναγιωτόπουλο τον οποίο υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος απαξιώνοντας το όποιο έργο έκανε ο ίδιος.

O κύριος Νικολάου "αγνοεί και απαξιώνει το θεσμό των δικαστηρίων, της δημοκρατίας και τον ίδιο του τον εαυτό".»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις