Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Νέα συνάντηση Πελετίδη με τον Χρήστο Νικολάου στην Κάτω Αχαϊα - "Κοινό μέτωπο" για μικρά και μεγάλα προβλήματα

Πάτρα: Νέα συνάντηση Πελετίδη με τον Χρή...

Άγνωστο αν έγινε συζήτηση για τα σκουπίδια της Πάτρας και τον ΧΥΤΑ Φλόκα

Συνάντηση, στην Κάτω Αχαΐα, με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ξανασυναντιόνται οι δυο νεοεκλεγέντες δήμαρχοι και αρχίζει να διαμορφώνεται ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, ομόνοιας και αλληλεγγύης δημιουργώντας όπου χρειάζεται και θεωρείται απαραίτητο ένα κοινό μέτωπο με σκοπό των συνολικό όφελος τόσο των κατοίκων και των δύο δήμων όσο και των περιοχών τους.

Πάντως, δεν έγινε γνωστό αν έγινε συζήτηση για την διαχείριση των απορριμμάτων της Πάτρας και την πιθανή χρησιμοποίηση του ΧΥΤΑ Φλόκα στην Δυτική Αχαία, ώστε να αποσυμφορηθεί η Ξερόλακκα.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου μεταξύ άλλων τόνισε : «Κανείς δεν μπορεί μόνος του, ιδιαίτερα μέσα σ αυτή την πολύπλευρη και πολυποίκιλη κρίση, να αντιμετωπίσει τα σημερινά προβλήματα και αδιέξοδα που δημιουργούνται συνεχώς. Μόνο μέσα από τις συνεργασίες μπορείς να επιλύσεις σημαντικά προβλήματα και να βελτιώσεις την ποιότητα των κατοίκων της περιοχής σου. Μέσα σ αυτό το πλαίσιο κινούμαστε και προσπαθούμε ο καθένας με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που διαθέτει να συμβάλλει προς την δημιουργία κοινού μετώπου επίλυσης και αντιμετώπισης μικρών και καθημερινών προβλημάτων αλλά και διεκδίκησης μεγάλων έργων τα οποία έχουν καθυστερήσει στην περιοχή μας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα εμπλουτίζονται τόσο με αυτοδιοικητικούς όσο και με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και στελέχη των δυο δήμων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις