Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαία: Σε δύο εβδομάδες η απόφαση για την ένσταση Γκοτσούλια κατά Νικολάου-Αναμονή για "γερά νεύρα" στην περιοχή

Δυτική Αχαία: Σε δύο εβδομάδες η απόφαση...

Τι συζητήθηκε στο Δικαστήριο

Ένας ολόκληρος Δήμος, ο Δήμος Δυτικής Αχαίας, ζει σε ρυθμούς αναμονής της απόφασης του Διοικητικοιύ Πρωτοδικείου της Πάτρας. Θα γίνει άραγε δεκτή ή θα απορριφθεί η ένσταση του Διονύση Γκοτσούλια κατά του συνδυασμού του Χρήστου Νικολάου , ο οποίος κέρδισε τις δημοτικές εκλογές στο β΄γύρο, στις 25 Μαΐου;

Η απόφαση του Δικαστηρίου θα ανακοινωθεί περίπου σε 15 ημέρες από σήμερα.

Η συζήτηση της υπόθεσης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Πάτρας, θύμισε ημέρες εκλογών. Δεκάδες οι παριστάμενοι στην δικαστική αίθουσα και από τις δύο πλευρές. Η ίδια ατμόσφαιρα και στον Δήμο Δυτικής Αχαίας όπου το θέμα μονοπωλεί τις συζητήσεις.

Η παράταξη Γκοτσούλια επικαλείται στην έντασή της πέντε λόγους ακυρότητας, μεταξύ των οποίων όπως αναφέρεται είναι ότι ένας αριθμός ψηφοδελτίων δεν έχει υπογραφές από τους εκλογικούς αντιπροσώπους κι επίσης φέρεται να έχει εντοπίσει διαφοροποιήσεις στο τύπωμα την υφή και το χρώμα των ψηφοδελτίων, προκειμένου να στηρίξει την ένσταση που έχει καταθέσει.

Από την πλευρά τους εκπρόσσωποι του συνδυασμού του Χρήστου Νικολάου "Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών" πιστεύουν πως η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου θα δικαιώσει τον συνδυασμό και τον λαό της Δυτικής Αχαΐας, όπως και η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου με την οποία ανακηρύχτηκε νικητήριος".

Δεν θεωρούν δε ότι υπήρξε πλημμέλεια εκ μέρους του συνδυασμού του Χρήστου Νικολάου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις