Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης θα υποδυθεί έναν Ελληνοαιγύπτιο, τον Ασίμ στο νέο σήριαλ του Mega, «Δικαίωση»

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης θα υποδυθεί έ...

Το σήριαλ θα προβληθεί τη νέα χειμερινή περίοδο

Το τηλεοπτικό σήριαλ «Δικαίωση» αναμένεται στο κανάλι Mega τη νέα περίοδο και σιγά – σιγά ολοκληρώνεται η διανομή των πρωταγωνιστικών ρόλων.

Οι δύο πρωταγωνίστριες, οι οποίες μάλιστα θα υποδύονται τις ετεροθαλείς αδελφές δεν είναι άλλες από τις Κωνσταντίνα Κλαψινού και Ευαγγελία Συριοπούλου ενώ ο Δημήτρης Γκοτζαμάνης θα υποδύεται τον αδελφό της Κωνσταντίνας Κλαψινού, όπως είχε γράψει το peoplegreece.com.

H ωραία έκπληξη πάντως ήρθε όταν μαθεύτηκε ότι ένα γνώριμο πρόσωπο στους τηλεθεατές από τον ρόλο του στους «Βασιλάδες» αλλά και την επιτυχή παρουσία του στο σώου Dancing with the stars και αυτή την περίοδο, στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha, Happy Day, το μοντέλο, γυμναστής και ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, θα παίξει επίσης στην νέα αυτή σειρά.

Όπως είχε αναφέρει το tv zapping, ο 32χρονος Νίκος Αναδιώτης που έχει γίνει και μπαμπάς (έχει αποκτήσει ένα παιδάκι από τον γάμο του με την Πατρινή Βασιλική Σταματοπούλου) θα έχει και ρόλο κλειδί  καθώς θα υποδύεται τον κολλητό φίλο του Δημήτρη Γκοτζαμάνη και της Κωνσταντίνας Κλαψινού, από τα παιδιά τους χρόνια στη Σύρο.

Η έκπληξη όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο ρόλος του Νίκου Αναδιώτη θα έχει καταβολές από την Αίγυπτο, γι’ αυτό και θα λέγεται Ασίμ.

Ο Νίκος Αναδιώτης, η οικογένεια του οποίου ζει στο Αίγιο (έχει κι έναν αδελφό) όπως δήλωσε στο Τηλεκοντρόλ, αναμένεται τη νέα περίοδο να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το σήριαλ «Δικαίωση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight