Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται τον Δεκαπενταύγουστο στα Ster cinemas στην Πάτρα ο "Κουβανέζικος Έρωτας"

Έρχεται τον Δεκαπενταύγουστο στα Ster ci...

Μία χαριτωμένη Αγγλική χορευτική κομεντί

Μία ουσιαστικά θα είναι η νέα κινηματογραφική ταινία που θα κάνει πρεμιέρα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα και αυτή θα είναι ο «Κουβανέζικος Έρωτας - Cuban Fury».

Πρόκειται για μία χορευτική κομεντί Αγγλικής παραγωγής 2014, διάρκειας 98 λεπτών σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρίφιθς με πρωταγωνιστές τους: Νικ Φροστ, Κρις Ο'Ντάουντ, Ρασίντα Τζόουνς.

Πίσω από το υπέρβαρο παρουσιαστικό και τον ντροπαλό χαρακτήρα του Μπρους Γκάρετ κρύβεται ένας πρώην πρωταθλητής του χορού σάλσα, ο οποίος πρέπει να ξαναθυμηθεί το λάτιν ταμπεραμέντο του για να κερδίσει την καινούργια προϊσταμένη του, τη σέξι Τζούλια.

Ο 42χρονος Νικ Φροστ από το Έσεξ της Αγγλίας που είναι από τους μόνιμους συνεργάτες του Simon Pegg στις ταινίες (Shaun of the dead, Hot Fuzz και Τhe World’s End) πρωταγωνιστεί εδώ σε αυτή την μελωδική, κεφάτη κωμωδία που διαθέτει ένα σχετικά κομψό Βρετανικό χιούμορ που της χαρίζει στιλάτη φρεσκάδα, όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Τζέιμς Γκρίφιθς.

Την παράσταση σχεδόν κλέβουν στην ταινία οι σπιρτόζοι Ολίβια Κόλμαν («Τυραννόσαυρος») και Κάιβαν Νόβακ ενώ ξεχωριστός είναι και ο ρόλος του 35χρονου Chris O'Dowd που το ευρύ κοινό τον γνώρισε και τον αγάπησε από την ταινία «Bridesmaids – Φιλενάδες» ενώ φέτος έπαιξε στην ταινία «Calvary» μαζί με τον Μπρένταν Γκλίζον που προβλήθηκε και στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Σάντανς στην Γιούτα.

H ταινία "Κουβανέζικος έρωτας" παίχθηκε στις ΗΠΑ τον περασμένο Απρίλιο.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture