Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

PlayStation TV: Από 14 Νοεμβρίου η νέα κονσόλα και στην Ευρώπη!

PlayStation TV: Από 14 Νοεμβρίου η νέα κ...

Η Sony γνωστοποιεί ότι ξεκινά την εμπορική διάθεση

Η Sony επιβεβαιώνει και γνωστοποιεί ότι ξεκινά την εμπορική διάθεση της μικρο-συσκευής PlayStation TV σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Είναι η νέα πρόταση της εταιρείας που στην Ιαπωνία κλείνει ένα χρόνο παρουσίας και με την οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε εκατοντάδες τίτλους παιχνιδιών που αρχικά κυκλοφορήσαν στο πρώτο PlayStation και στο PS One, καθώς και εκείνα των PlayStation Portable και PlayStation Vita, των φορητών παιχνιδομηχανών του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Έχει το μέγεθος ενός σκληρού δίσκου, μπορεί να συνδεθεί με κάθε τηλεόραση, κοστίζει 99 ευρώ και ο αγοραστής της κονσόλας θα πάρει μαζί ως δώρο και τρία παιχνίδια. 

Όπως ενημερώνει η ίδια η Sony σε νέο της tweet, στις ΗΠΑ το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί την νέα αυτή κονσόλα από τις 14 Οκτωβρίου, ενώ στην περιοχή της Ευρώπη θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα, στις 14 Νοεμβρίου.

Μέσω του Playstation TV θα δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους της να αποκτούν πρόσβαση στο Remote Play της Sony, μια ψηφιακή βιβλιοθήκη της εταιρίας που περιλαμβάνει αρκετές εφαρμογές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις