Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτό είναι το νέο το νέο Nokia Lumia 830 - ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το νέο το νέο Nokia Lumia 830 - ΦΩΤΟ

Θα παρουσιαστεί στην IFA 2014

Για το Nokia Lumia 830 που θα παρουσιαστεί στην IFA 2014 στις 4 Σεπτεμβρίου έχει ήδη συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός διαρροών και τώρα κυκλοφόρησαν και μερικές νέες φωτογραφίες του.

Σε αυτές τις νέες εικόνες, μπορούμε να δούμε το Lumia 830 από κάθε του πλευρά και κάποιοι το παρομοιάζουν πολύ με το Nokia Lumia 925 μια και οι σχεδιαστικές ομοιότητες είναι αρκετές, με μεταλλικό στεφάνι και ένα πολυανθρακικό υλικό που προσαρμόστηκε στην πίσω του επιφάνεια, ένα κοινό διακοσμητικό στοιχείο και των δύο συσκευών. Οι μεταλλικές πλευρές του τηλεφώνου φέρουν τετραγωνισμένη και όχι στρογγυλεμένη μορφή, γεγονός που ενισχύει το λεπτό προφίλ του 830.

Το Nokia Lumia 830 φημολογείται ότι θα έχει chipset Snapdragon 400, LTE συνδεσιμότητα, ασύρματη φόρτιση, 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη. O φακός της πίσω κάμερας θα προεξέχει του σώματος της συσκευής, με αυτό να οφείλεται στο ότι θα διαθέτει αισθητήρα 20MP PureView. Μπροστά επιλέχθηκε μια κάμερα των 5MP για να εξυπηρετήσει τους χρήστες κατά τις λήψεις προσωπικών τους φωτογραφιών. Η οθόνη θα είναι 4.7 ιντσών με ανάλυση 720p αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως θα βγει και δεύτερη έκδοση του Nokia Lumia 830 με μικρότερες διαστάσεις, στις 4.5 ίντσες οθόνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις