Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 20 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα 20 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η μέρα είναι αφιερωμένη στις φιλίες, γι' αυτό θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τις παρέες σας και να έχετε ωραία κοινωνική ζωή. Ειδικά μάλιστα το βράδυ με την ονειρική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, θα περάσετε όμορφα και ρομαντικά, τόσο με φίλους, όσο και με τον σύντροφο. Πιθανή συμμετοχή σε ομάδες και συλλόγους.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στα επαγγελματικά αλλά και στην δημόσια εικόνα σας. Εάν εργάζεστε, είναι πιθανές συναντήσεις με άτομα εξουσίας, μια καλή μέρα γενικά για τον εργασιακό τομέα. Εάν βρίσκεστε σε διακοπές, απλά θα έχετε αυξημένη κοινωνική ζωή και θα κάνετε δημόσιες σχέσεις. Ρομαντικό το κλίμα το βράδυ.

Σκορπιός

Θετική και ρομαντική μέρα σήμερα, ενώ η Σελήνη δίνει έμφαση στον τομέα των ταξιδιών. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για ωραίες εμπειρίες και περιπέτειες στις διακοπές σας, πιθανόν και για γνωριμίες με άτομα απ' το εξωτερικό. Πολύ ονειρικό το βράδυ, με την όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να φέρνει όμορφες στιγμές έρωτα, τέχνης και διασκέδασης.

Τοξότης

Μια ήπια και ερωτική μέρα, όπου θα δώσει την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφό σας, ενώ η συναισθηματική ανταλλαγή στις σχέσεις θα είναι πιο βαθιά και ικανοποιητική, ειδικά μάλιστα το βράδυ, όπου η ονειρική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα αυξάνει τον ρομαντισμό. Έμφαση σε θέματα οικονομικά – πιθανή στήριξη από τρίτους.

Αιγόκερως

Κοινωνική κι ωραία μέρα για το ζώδιό σας σήμερα, όπου θα δώσει την ευκαιρία για συναντήσεις, γνωριμίες κι ερωτικά ραντεβού. Πιθανές συναντήσεις και με συνεργάτες. Αρκετό socializing γενικά. Το βράδυ, η πολύ ρομαντική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί ονειρική ατμόσφαιρα – όμορφες βόλτες, ωραία επικοινωνία σε όλες σας τις σχέσεις.

Υδροχόος

Με ευκολία θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας σήμερα. Εάν εργάζεστε, είναι μια καλή, παραγωγική και κερδοφόρα μέρα για τη δουλειά. Η εστίασή σας επίσης βρίσκεται και σε θέματα υγείας, διατροφής και fitness. Το κολύμπι φαίνεται να σας ανανεώνει και να δίνει ευεξία, ειδικά σήμερα.

Ιχθύες

Ερωτική, χαρούμενη και δημιουργική μέρα για το ζώδιό σας, σε τελείως καλοκαιρινό κλίμα. Θα έχετε την ευκαιρία για αρκετό παιχνίδι, διασκέδαση, φλερτ και στιγμές ανεμελιάς, αλλά και για να ασχοληθείτε με σπορ και χόμπι. Το βράδυ θα είναι ιδιαίτερα ονειρικό, με την ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να απογειώνει τον ρομαντισμό.

Κριός

Αυξάνει τον συναισθηματισμό και τη νοσταλγικότητα η Σελήνη απ' τον Καρκίνο σήμερα, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και μια αναπόληση στο παρελθόν, ή να επιστρέψετε στις ρίζες σας. Ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα το βράδυ, εξυψώνει τα συναισθήματα και αυξάνει τον ρομαντισμό.

Ταύρος

Μια επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με συναντήσεις, βόλτες και πολλή κουβεντούλα. Αρκετές μετακινήσεις επίσης και ταξιδάκια. Διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Το βράδυ η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα υπόσχεται όμορφες στιγμές με τις παρέες σας αλλά και με συγγενείς ή γνωστούς, ενώ κάνει το κλίμα ήπιο και ονειρικό.

Δίδυμοι

Μια μέρα ήπια, όπου δεν αναμένονται απρόοπτα ή εντάσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη φύση, την ηρεμία, το καλό φαγητό, την άνεση, τη μουσική και την καλή παρέα. Ειδικά το βράδυ, η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να παρακολουθήσετε μια συναυλία ή άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θα είναι μια μέρα όπου θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, τα θέλω σας και τους στόχους σας. Συναισθηματικό και ρομαντικό το κλίμα, ενώ η σημερινή βραδιά αναμένεται να είναι ονειρική, με το πολύ ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να εξυψώνει τα συναισθήματα.

Λέων

Ήσυχη και χωρίς απρόοπτα αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα, ενώ η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό ίσως έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για χαλάρωση και φυγή, ώστε να καθαρίσετε απ' τις επιρροές του τελευταίου σεληνιακού μήνα. Πιθανό κλείσιμο θεμάτων και κύκλων. Ονειρική και πολύ καλλιτεχνική η σημερινή βραδιά.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being