Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαφάνισαν τις τσιρλίντερ μη και τις δει η σύζυγος του Τούρκου πρωθυπουργού και θιγεί

Εξαφάνισαν τις τσιρλίντερ μη και τις δει...

Η απουσία τους από τα τελευταία δύο παιχνίδια της Τουρκίας έγινε θέμα σε αρκετά ΜΜΕ...

Τα όμορφα κορίτσια συνεχίζουν να διασκεδάζουν τους θεατές στους αγώνες της διοργάνωσης στην Τουρκία, αλλά στα τελευταία δύο ματς της διοργανώτριας, με τη Ρωσία την Κυριακή και την Ελλάδα την Τρίτη, δεν έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς με τη Ρωσία παρακολούθησε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, η οποία συνηθίζει να φορά την παραδοσιακή ισλαμική μαντήλα.

Τον αγώνα με την Ελλάδα παρακολούθησαν μαζί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, με τον Έλληνα αναπληρωτή ΥΠΕΞ, Δημήτρη Δρούτσα. «Οι τσιρλίντερ δεν επιτρέπονται για τους Τούρκους;» ερωτά η γνωστή δημοσιογραφική ιστοσελίδα «Gazeteport» και δίνει την απάντηση: «Ενώ η εθνική μας ομάδα κερδίζει όλα τα παιγνίδια της στην Άγκυρα, δεν επιτρέπονται οι τσιρλίντερ στο γήπεδο, εξαιτίας της πιθανότητας να παρακολουθήσουν τον αγώνα ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του».

Γυναίκα εκπρόσωπος της τουρκικής διεύθυνσης αθλητισμού και νεότητας δήλωσε ότι δεν είναι ενήμερη για οποιαδήποτε απαγόρευση συμμετοχής τσιρλίντερ σε αγώνες της Τουρκίας.

Πάντως, κοινό μυστικό είναι ότι έχει ληφθεί απόφαση από τις αρχές να μην υπάρχει συμμετοχή τους σε αγώνες, όπου θα παρευρίσκονται Τούρκοι επίσημοι και κυρίως του κυβερνητικού κόμματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κανονικά χόρεψαν τσιρλίντερ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο πρώτο παιχνίδι της Τουρκίας με την Ακτή Ελεφαντοστού, το περασμένο Σάββατο, όπου δεν υπήρχε παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων.

Εκπρόσωπος της FIBA δήλωσε για το θέμα:

«Είμαστε ενήμεροι ότι δεν θα εμφανίζονται τσιρλίντερ στους αγώνες της Τουρκίας στην Άγκυρα. Δεν είναι απόφαση της FIBA αυτή, αλλά θα συνεχίσουν οι τσιρλίντερ να χορεύουν κανονικά στους υπόλοιπους αγώνες στην Άγκυρα με τη συμμετοχή άλλων εθνικών ομάδων. Οι χορεύτριες προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία στους θεατές που παρακολουθούν τους αγώνες και βοηθούν στην δημιουργία μια δραστήριας και όμορφης ατμόσφαιρας στο γήπεδο».

Μια ολιγομελής ομάδα παραγόντων της εθνικής του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη σηκώθηκε επιδεικτικά και τα μέλη της γύρισαν τις πλάτες τους, όταν οι τσιρλίντερ άρχισαν τις χορευτικές επιδείξεις τους, θεωρώντας πιθανότατα ότι θίγονται από τα λίγα ρούχα που φορούσαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις